Eğlence

Yeni Örümcek Adam filminin fragmanı Avengers: Endgame’in sonuna eklendi

orumcek adam: evden uzakta avengers: endgame marvel
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Avengers: Endgame vizyona girdiğinde kullanıcıların karşısına son jeneriğin ardından ekstra bir sahne çıkmamıştı. Ancak filmi hâlâ izlememiş olanlar, sinemaya gittiklerinde son jeneriğin ardından ekstra bir sahne daha görecek. Bu sahne, Örümcek Adam: Evden Uzakta filminin fragmanı olacak.

Örümcek Adam: Evden Uzakta filminin yayınlanan son fragmanı, Endgame ile ilgili çok sayıda spoiler barındırıyordu. Bu nedenle fragmanın başında da filmin başrol oyuncusu Tom Holland da Endgame’i izlemeyenlerin fragmanı izlemeyi bırakmasını öneriyordu. Deadline‘da yer alan habere göre, artık sinemada Endgame’in bitiş jeneriği akarken Tom Holland araya giriyor ve izleyicilere yeni Örümcek Adam filminin fragmanı için koltuklarında kalmalarını söylüyor.

Marvel’ın bir filmin sonuna başka bir filmin fragmanını eklemesi pek sık rastlanan bir durum olmasa da, eşsiz bir durum da değil. Captain America: First Avenger filminin fragman sonrası sahnesi de uzun süredir beklenen ilk The Avengers filminden ilk işaretleri vermişti. Marvel genellikle fragman sonrası sahnelerde yeni karakterleri göstermeyi seçse de, en azından Endgame’in sonrasında böyle bir ihtiyaç görülmemişti.

Avengers: Endgame ile Marvel’ın Sinema Evreni’nde bir dönem sona ermişti. Yeni dönemin kapılarını açacak olan Örümcek Adam: Evden Uzakta, 5 Temmuz 2019’da vizyona girecek.

İLGİLİ HABERLER