Eğlence

Avengers: Endgame ek sahnelerle sinemalara geri dönüyor

avengers: endgame

Avengers: Endgame vizyona girdiğinde filmin jeneriğinin bitişinde ek bir sahne gösterilmemişti. Bu hafta sonu kısıtlı bir süre için yeniden vizyona girecek olan filme, resmi bir jenerik sonrası sahnesi daha eklendi.

Screen Rant‘e konuşan Marvel Studios’un ek başkanlarından Kevin Feige, Endgame’in yeni versiyonunun hafta sonu itibarıyla sinemalarda gösterime çıkacağını ve bu yeni versiyonda orijinal versiyonda bulunmayan bir – iki ekstra sahnenin bulunduğunu belirtti. İzleyicilere filmin bitmesinin ardından jenerik boyunca beklemelerini söyleyen Feige; burada silinmiş bir sahnenin gösterileceğini, bir saygı duruşu yapılacağını ve bazı küçük sürprizlerin sunulacağını belirtti.

Feige’in tanımlaması, Endgame’in ekstra materyallerinin Marvel hayranlarının alıştığı jenerik sonrası sahnelerden farklı olacağını gösteriyor. Marvel Studios’un başkanı ekstra detay vermese de, Screen Rant yeni versiyonun önümüzdeki haftalar itibarıyla vizyona gireceğini belirtti. Marvel’ın Sinema Evreni’nde yeni dönemi başlatacak olan Örümcek Adam: Evden Uzakta da 5 Temmuz itibarıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Dolayısıyla Endgame’in ek sahnelerinin bu filmle bağlantılı olması sürpriz olmayacaktır.

Marvel, Endgame’in vizyona girmesinden iki hafta sonra Evden Uzakta’nın fragmanını yayınlamış ve bu fragmanı da Endgame’in sonuna eklemişti.

Avengers: Endgame ile Marvel Sinema Evreni’nde 11 yılı kapsayan 22 filmlik bir yolculuk sona ermişti. Şimdiye kadar dünya çapında 2.7 milyar dolarlık gişe hasılatı elde eden film, tüm zamanların en çok kazanan filmi unvanını Avatar’ın elinden almaya sadece 45 milyon dolar uzaklıkta. Disney ve Marvel Studios’un filmi yeniden vizyona sokmasında bu hedef de etkili olmuşa benziyor.

İLGİLİ HABERLER