Teknoloji

Avengers: Endgame içerikleri çeşitli Marvel oyunlarına geliyor

avengers: endgame
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Marvel, bugün vizyona girecek olan Avengers: Endgame filmiyle bağlantılı içerikleri bazı mobil oyunlara getirerek büyük bir merakla beklenen filminin gelişini kutluyor. Oyuncular özel Endgame içeriklerini beş farklı Marvel mobil oyununda bulma fırsatına sahip olacaklar.

Marvel Battle Lines : Stratejik kart savaş oyunu; Kaptan Amerika, Demir Adam, Roket Rakun, Bulutsu, Kara Dul ve Karınca Adam için Endgame‘de giydikleri kırmızı ve beyaz kıyafetlere dayanan özel kart versiyonlarını sunacak. Ek olarak Hawkeye, Thanos, Ronin, Hulk, Roket, Bulutsu, Kara Dul, Karınca Adam ve Kaptan Amerika için diğer Endgame ilham kartları eklenecek.

Marvel Contest of Champions2 Mayıs’ta, Marvel’in 1’e 1 dövüş oyunu, Endgame‘de Hawkeye’ın üstlendiği kılıç takma takma adı olan 4 yıldızlı Ronin karakterini alacak.

Marvel Future FightAksiyon-RPG; Kara Dul, Demir Adam, Hulk, Kaptan Amerika, Savaş Makinesi, Bulutsu, Ronin, Roket Rakun, Karınca Adam ve Thor için yeni Endgame kıyafetleri kazanacak. Thanos şimdi yeni beceriler öğrenmek için yükseltilebilir.

Marvel Puzzle Quest : Marvel’in bulmaca oyunu, ölümcül Infinity Gauntlet yeteneklerine sahip 4 yıldızlı bir Thanos döşemesi kazanıyor.

Marvel Strike Force : İlginçtir ki RPG stratejisi, Avengers: Infinity War‘dan sonra ölmüş olsa bile, bu oyun Falcon’u ekleyerek Endgame’i kutluyor. Falcon, EXO-7 Wingsuit, İkili SMG’ler ve robotik kuş arkadaşı Redwing ile birlikte geliyor.

İLGİLİ HABERLER