Eğlence

Avengers: Endgame Disney+ ile sinema salonlarının ötesine ulaşacak

avengers: endgame

Disney, 2019 mali yılının ikinci çeyreğine ait finans raporunu açıklarken bazı önemli haberler vermeyi de ihmal etmedi. Şirket, gişede kısa süre içinde rekorları alt üst eden Avengers: Endgame‘in 2019 sona ermeden yakında faaliyete geçecek çevrimiçi video servisi Disney+‘ta gösterileceğini açıkladı. Avengers: Endgame, 11 Aralık’ta Disney+ aboneleriyle buluşacak.

Bu noktada Disney’in Marvel’ın da sahibi olduğunu belirtmekte fayda var. Dolayısıyla şirketin CEO’su Bob Iger’in finansal sonuçları değerlendirirken Marvel Sinema Evreni’nden özellikle bahsetmesine pek şaşırmamak gerekiyor. Disney CEO’su Endgame’in içine yeni dönemdeki Marvel filmlerinin isimleri ve yıldızlarıyla ilgili ipuçları veren çeşitli sürprizler yerleştirildiğini belirtti.

Disney, kısa süre önce 2027’ye kadarki vizyon takvimini açıklamıştı. 2020’de sadece bir Marvel filmi yayınlayacak olan şirket, 2022 ve 2023 yıllarında ise üçer Marvel filmini vizona sokacak. Söz konusu filmlerin isimleri henüz açıklanmadı.

Disney+ yayın hayatına önümüzdeki kasım ayında başlayacak. Servisin ABD’deki aylık abonelik ücreti ilk etapta 6.99 dolar olarak belirlenmiş durumda. Avengers: Endgame gibi popüler bir filmin yola yeni çıkacak bir servis için doping etkisi yaratacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER