Eğlence

Avengers 4’ten ilk fragman geldi, filmin resmi adı belli oldu

avengers 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Marvel‘ın Sinema Evreni’nin büyük heyecanla beklenen yapımlarından biri olan Avengers 4 için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Bu fragmanla birlikte filmin resmi adı da açıklanırken, vizyon tarihi de bir hafta öne çekildi.

22 filmlik Marvel Sinema Evreni’ndeki en son Avengers filmi, “Avengers: Endgame” adıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Daha önce 3 Mayıs 2019’da vizyona gireceği belirtilen film, 26 Nisan 2019’da yayınlanacak.

avengers 4

 

Marvel’ın sahibi olan Disney’in vizyon tarihini öne çekme kararına pek şaşırmamak gerekiyor. Şirket benzer bir taktiği bu yıl içinde vizyona giren Avengers: Sonsuzluk Savaşı için de uygulamıştı. Vizyon tarihinde yapılan düzenlemeyle birlikte filmin çıkışının tüm dünyada eş zamanlı olarak gerçekleşmesi ve uluslararası bazdaki heyecanın daha da artırılması planlanmış gibi görünüyor.

Avengers 4 için Avengers: Endgame isminin seçilebileceğine dair haberler, bu yıl içinde gündeme gelmişti. “End game” (Oyun Sonu) tamlaması çizgi roman isimlerinde sıklıkla kullanıldığı için sadık Marvel hayranlarının bu ismi seveceği düşünülüyor. Bu ismin Thanos ve diğer süper kahramanlar arasındaki mücadelenin son perdesinin oynanacağını göstermek için seçildiği de söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER