Manşetler

Telefonlarda Avea yazısı Türk Telekom’a dönüşüyor

avea yazısı

Avea Türk Telekom markası altında faaliyet göstermeye başlıyor. Bundan böyle telefonlarda Avea yazısı da veda edeceklerimiz arasında yer alıyor. iPhone, Android, Windows telefonlar, normal cep telefonlar, SIM kartlı mobil cihazlar… Kısacası içinde Avea hattı bulunan tüm cihazlarda bundan böyle operatör bilgisi bölümünde Avea yazısı yerine Türk Telekom yazısını göreceğiz.

Peki mobil cihazlarda Türk Telekom ne zaman yazmaya başlayacak. Türk Telekom yetkililerinden aldığımız bilgilere göre dönüşüm bu akşam saat 21:00’den itibaren başlayacak. Bunu doğrulatmadık, sadece tahminimize dayanıyor; muhtemelen bütün TV kanallarında aynı anda gösterilecek reklamların ardından Avea’nın Türk Telekom’a dönüşümü de başlamış olacak.

Kullanıcılar Avea yazısının bir anda Türk Telekom’a dönüştüğünü görmeyebilir. Dönüşüm kademeli olarak gerçekleştirilecek. Ancak Avea yazısını değiştirme işlemini hızlandırmak için telefonunuzu kapatıp açabilir ya da uçak moduna sokabilirsiniz. Bunun yanı sıra bulunduğunuz yeri değiştirip telefonunuzun farklı bir baz istasyonundan sinyal almasını sağladığınız takdirde de değişim gerçekleşecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER