Eğlence

Avea Woops Riot Games ve League of Legends’ın Türkiye’deki resmi ortağı oldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Avea geçtiğimiz yılın kasım ayında duyurduğu yeni gençlik markası Woops üzerinden attığı adımlara bir yenisini ekledi ve Woops ile Riot Games ve League of Legends’ın Türkiye Resmi Ortağı oldu. Şirket 2013’te de League of Legends’ın mevsim finallerine ve Türkiye şampiyonasına sponsor olmuştu.

avea-woops-riot-games

İşbirliğinin detaylarının paylaşılması amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Avea Pazarlama İletişimi Direktörü Gelincik Onan, Woops ve League of Legends’ın hedef kitleleri ve sahip oldukları değerler itibarıyla pek çok ortak noktaya sahip olduğuna dikkat çekti. İyimser, heyecanlı, meydan okuyan, takım oyununa ve mücadeleye inanan bir marka olduklarını vurgulayan Onan, marka işbirlikleri konusunda da değerler düzleminde aynı dili konuştukları ve kendi alanlarında en başarılı olan markaları seçtiklerini ve eSpor alanında dünyanın en fazla oynanan PC oyunu olan League of Legends’ın bu prensipler doğrultusundaki en yeni ortakları olduğunu ifade etti.

Onan Woops’un samimi tavrı, eğlenceli fırsat ve faydalarıyla gençlerin karşısına çıktığını, bu tür etkinliklerin de Woops ve gençler arasındaki bağı daha da kuvvetlendirdiğini belirtti. Riot Games ile olan işbirliklerinin geçmişini de hatırlatan Onan, bu işbirliğini Woops markasıyla sürdürmekten dolayı ayrı bir heyecan ve mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Hasan Çolakoğlu ise ofis olarak eSporu ana akım hâline getirmek, farklı alanlara ilgi duyan insanları bu spor dalına çekmek gibi hedefleri olduğunu ve bu noktada önemli işbirlikleri yaptıklarını, Türkiye’deki en büyük destekçilerinin ise Avea Woops olduğunu dile getirdi. Çolakoğlu eSpora katkılarından ötürü Avea Woops ailesine teşekkür etti.

Avea Woops’un ana sponsoru olacağı League of Legends 2014 Sezonu Türkiye Büyük Finali 12 Temmuzda İstanbul’da bulunan Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilecek.

İLGİLİ HABERLER