Manşetler

Avea ve Samsung işbirliğiyle Galaxy Grand Max satışta

avea-samsung-galaxy-grand-max-040915

Samsung ile Avea arasındaki özelleştirilmiş cihaz işbirliği Galaxy Grand 2 LTE ile başlamıştı. Şimdi Galaxy Grand serisinin bir başka ürünü olan Galaxy Grand Max’in Avea’ya özel versiyonunu görüyoruz.

Arkasında Avea logosu taşıyan, ayrıca Avea’nın aralarında Mobil Dergi, Müzik, Seyahat, Tivibu Cep gibi uygulamalarının da ön yüklü olarak sunulduğu Galaxy Grand Max 5.25 inç HD ekran, 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera, 1.2 GHz dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemci, 1.5 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 2500 mAh kapasiteli pil gibi başlıca özellikleri barındırıyor.

Koyu gri ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan Galaxy Grand Max’i Türk Telekom Grubu müşterileri peşin 899 TL’ye veya ister mobil, ister internet isterlerse de ev telefonu faturalarına ek 24 ay taksitle alabilecekler. Kampanyadan yararlanan müşterilere ayrıca 3 ay boyunca Tivibu Cep Avea kullanım paketi ve Avea Lig Servisi hediye ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Avea Mobil Dergi Eylül 2015 sayısında neler var?

Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, “Müşteri odaklı yaklaşımımızın bir sonucu olarak müşterilerimize ihtiyaçlarına en uygun ürünleri sunmaya devam ediyoruz. Samsung ile gerçekleştirdiğimiz yeni işbirliğimizle birlikte sektörde yine başarılı bir ürüne imza attık. Akıllı telefon kullanım oranı en yüksek operatör olarak, bu özel cihazı sadece Türk Telekom Grubu müşterilerine özel bir kampanyayla ve erişilebilir bir fiyatla satışa sunmaktan dolayı büyük bir gurur duyuyoruz” dedi.

Samsung Electronics Türkiye IT ve Telekom Başkan Yardımcısı Selçuk Mirza; “Samsung olarak, tüketicilerimizin daima en önde olmalarını sağlamak için benzersiz mobil teknolojilere öncülük ederek inovatif teknolojiler sunmaya odaklanıyoruz. Avea işbirliğiyle Galaxy Grand ailesine yeni bir üye kazandırmış olmaktan dolayı heyecanlıyız.” dedi.

İLGİLİ HABERLER