Manşetler

Avea Sony Xperia Z satışına başlıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony’nin geçtiğimiz ocak ayında düzenlenen CES 2013’te tanıttığı ve bir hayli ilgi çeken Android telefonu Sony Xperia Z nihayet Türkiye’ye giriş yapıyor. Geçtiğimiz haftalarda bu akıllı telefonu müşterilerine sunacağını açıklamış olan Avea, 8 Nisan tarihinden itibaren bu telefonu Avea İletişim Merkezleri’nde satmaya başlıyor.

sony-xperia-z-inceleme-00001

5 inç, Full HD çözünürlüklü ekrana sahip olan Sony Xperia Z’de 1.5 GHz çift çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 13 megapiksel Exmor RS sensörlü ve HDR video özellikli kamera yer alıyor. IP55 ve IP57 sertifikalarıyla toza ve suya karşı dayanıklılığı kanıtlanan Sony Xperia Z’de yer alan STAMINA modu da cihazın tek bir şarjda normale göre daha uzun süre işlemesini sağlıyor.

Avea, Sony Xperia Z’yi dört farklı seçenekle birlikte abonelerine sunacak. Bunun yanı sıra Xperia Z’yi peşin fiyatına satın alan Avea abonelerine de 3 aylık 250 MB veri kullanım paketi hediye edilecek.

Sony’nin bu yeni Android telefonuyla ilgili merak ettiğiniz her türlü ayrıntıyı detaylı Sony Xperia Z inceleme yazımızda bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER