Teknoloji

Avea ve Samsung işbirliğiyle özel üretim Galaxy Grand 2 LTE

avea-galaxy-grand-2-lte-280115

Avea özel yazılımlı akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekledi. Bu sefer Samsung ile işbirliğine giden mobil operatör Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi’ni çıkardı. Avea, bu seriyle akıllı telefona uygun fiyatla sahip olmak isteyen müşterilerini hedefliyor.

Galaxy Grand 2 LTE’de 5.25 inç, 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran, 1.2 Ghz dört çekirdekli işlemci, 8 megapiksel arka kamera, 1.9 megapiksel ön kamera, 2600 mAh kapasiteli pil, 1.5 GB RAM, 8 GB dahili hafıza bulunuyor. 3G desteğinin yanı sıra 4G desteğini de barındıran Galaxy Grand 2 LTE, bu yıl sonunda Türkiye’de faaliyete geçmesi beklenen 4G’ye de çoktan hazır şekilde kullanıcılarını bekliyor.

Android 4.3 Jelly Bean ile yüklü olarak çıkan Samsung Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi’nde Avea Tema da mevcut. Bunun yanı sıra Avea’nın Bulutt, Güvenlik, Online İşlemleri, Tivibu Cep Avea, Oyun, Lig, Mobil Dergi, NBA ve Müzik uygulamaları da yüklü olarak geliyor. Avea, Galaxy Grand 2 LTE’yi satın alanlara çeşitli servis ve paket hediyelikleri de veriyor.

Galaxy Grand 2 LTE Avea Özel Serisi için 819 TL’lik peşin fiyat belirlenmiş. Bu arada sözleşme karşılığında aylık ödemelerle de bu telefona sahip olmak mümkün.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER