Teknoloji

Avea Mobil Ödeme ile Google Play Store’da hediye alışveriş dönemi 31 Ekime kadar uzatıldı

avea-mobil-odeme-google-play-140915

Avea, geçtiğimiz ay Google Play Store’dan Avea Mobil Ödeme yoluyla uygulama veya içerik satın alanlar için başlattığı hediye kampanyasının süresini gelen talep üzerine 31 Ekime kadar uzattı. Kampanya, tek seferde 20 TL’ye kadar olan ilk Google Play Store alışverişleri için geçerli olacak.

Google Play Store üzerinden Android cihazları için uygulama ve içerik satın alan Avea aboneleri, banka veya kredi kartına gerek duymadan sadece cep telefonu numaralarıyla kolaylıkla ödeme yapabiliyor.

Bu ödeme yöntemi sayesinde Android cihaz sahipleri, Google Play Store üzerinden uygulamaların yanı sıra kitap ve oyun gibi içeriklere de Avea hatları vasıtasıyla erişebiliyor.

Google Play Store’da Avea Mobil Ödeme ile ödeme yapmak için sadece “Google Play Store Ödeme Yöntemleri” arasından “Avea Mobil Ödeme Kullan” seçeneğini işaretlemek gerekiyor. Avea Mobil Ödeme ile gerçekleştirilen işlemlerde tutar, faturalı müşterilerin faturasına yansıtılıyor. Ön ödemeli hatlarda ise müşterinin mevcut bakiyesinden düşülüyor.

İLGİLİ HABERLER