Teknoloji

Avea Mobil Ödeme ile Google Play’de ilk alışveriş ücretsiz

avea-mobil-odeme-google-play-140915

Google Play üzerinden satın alacağınız uygulama, oyun, kitap, dergi gibi içeriklerin ödemesini kredi kartıyla yapabileceğiniz gibi, mobil ödeme yöntemini de kullanabilir, böylelikle kredi kartı bilgilerinizi vermek zorunda kalmayabilirsiniz. Google Play Store’un mobil operatör üzerinden sunduğu ödeme servisleri arasında Avea Mobil Ödeme de bulunuyor.

Şimdi Avea, Google Play üzerinde ödeme yöntemi olarak Avea Mobil Ödeme’yi tanımlayanlar için bir kampanya yapıyor. 7 Ekim tarihine kadar devam edecek kampanya dahilinde, Avea Mobil Ödeme ile Google Play Store’dan 20 TL’ye kadar alışveriş yapan kullanıcılar ücretsiz satın alma fırsatına sahip olacaklar.

Google Play Store’dan Android cihazlarına uygulama ve içerik satın alan Avealılar, banka veya kredi kartına ihtiyaç duymaksızın sadece cep telefonu numaralarıyla ödemelerini kolaylıkla yapabiliyorlar. Bu ödeme yöntemiyle birlikte Android kullanıcıları Google Play Store üzerinden uygulamanın yanı sıra kitap ve oyun gibi içeriklere artık Avea hatlarıyla sahip olabiliyorlar.

Avea’nın kampanya tek seferlik 20TL’ye kadar olan Google Play alışverişleri için geçerli oluyor.

Google Play Store’da Avea Mobil Ödeme seçeneğiyle ödeme yapabilmek için tek yapmanız gereken “Google Play Store Ödeme Yöntemleri” arasında “Avea Mobil Ödeme Kullan” seçeneğini seçmek. Avea Mobil Ödeme ile yapılan ödemelerde tutar faturalı müşterilerde müşterinin faturasına yansıtılırken, ön ödemeli hatlarda ise müşterinin mevcut bakiyesinden düşülüyor.

İLGİLİ HABERLER