Teknoloji

Avea Mobil Dergi Temmuz 2014 sayısı yayında, bu sayıda neler var?

avea-mobil-dergi-temmuz-070714 (1024 x 684)

Avea’nın mobil dünyanın gündemini tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin Temmuz 2014 sayısı yine dopdolu içeriklerle okuyucuların karşısına çıktı.

Derginin İnceleme bölümünde Nokia Lumia 630 ve HTC Desire 816’nın detaylı incelemeleri yer alırken, Uygulama bölümünde de Avea Seyahat, Fly, Transformers, TwoDots gibi yepyeni uygulama ve oyunların incelemeleri bulunuyor. Yaz tatilinde iPhone’larıyla karşılarına çıkan manzaraları en geniş şekilde yakalamak isteyenler için panorama fotoğraf çekiminin ipuçları da İpucu bölümünde yer alıyor.

Geçtiğimiz ay duyurulan ve sonbaharda iPhone, iPad ve iPod touch sahiplerine sunulacak Apple’ın mobil işletim sisteminin yeni sürümü iOS 8 ile ilgili detaylar da derginin Ayın Konusu bölümünde yer alıyor.

Bu arada Avea Mobil Dergi’nin Temmuz 2014 sayısından hemen önce yayınlanan özel sayıda da yaza özel akıllı telefon, tablet ve uygulama tavsiyeleri yer alıyor. Yazı yeni bir akıllı telefon veya tabletle geçirmek isteyenler için Avea’nın tavsiyelerine bakmakta fayda olacaktır.

Avea Mobil Dergi’nin Temmuz 2014 sayısı ve daha önceki sayıları iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak dağıtılan uygulamaları üzerinden hiçbir bedel ödemeksizin okunabiliyor. Aşağıdaki bağlantıları takip ederek cihazınıza uygun sürümü indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER