Manşetler

Avea Mobil Dergi Temmuz 2013 sayısı yayınlandı, bu sayıda neler var?

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin Temmuz 2013 sayısı yayınlandı. Derginin yeni sayısı yeni ürün ve gelişmeler noktasında bereketli geçen haziran ayının kapsamlı bir derlemesini içeriyor.

avea-mobil-dergi-temmuz-2013 (640 x 480)

Geçtiğimiz ay tanıtılan Sony Xperia Z Ultra, HTC Butterfly S, Samsung Galaxy S4 zoom, Samsung Galaxy S4 Active, Huawei Ascend P6 gibi yepyeni cihazlara ait detayları Avea Mobil Dergi’de bulabilirsiniz. Ayrıca Apple’ın geçen ay düzenlenen WWDC 2013 etkinliğinde duyurusunu gerçekleştirdiği iOS 7 ile birlikte gelecek yenilikler de, ekran görüntüleri eşliğinde dergide yer alıyor. Ayrıca WWDC 2013’teki diğer gelişmeler de derginin haber sayfalarında yer buluyor.

Avea Mobil Dergi’nin bu ayki inceleme konuklarıysa Nokia Lumia 520 ve Sony Xperia E oldu. Giriş seviyesinde Android ve Windows Phone 8 platformlarının önemli silahları arasında yer alan bu cihazlarla ilgili detayları inceleme yazılarında bulabilirsiniz. Ayrıca cihazla çekilmiş örnek fotoğraf ve videolar da incelemeler içinde bulunuyor.

Ücretsiz olarak indirilebilen, sadece Avea abonelerinin değil, diğer operatör abonelerinin de yararlanabildiği Avea Mobil Dergi iPad, iPhone 5 ve iPod touch’tan sonra Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinden de erişilebilir hâle geldi. Google Play Store üzerinden Android telefonunuza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Avea Mobil Dergi uygulaması üzerinden Temmuz 2013 ve önceki sayılara ulaşabilirsiniz.

İlgili >> App Store, Google Play

İLGİLİ HABERLER