Manşetler

Avea Mobil Dergi ŞUBAT 2014 sayısı yayında, bu sayıda neler var?

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin yeni sayısı yayınlandı.

avea-mobil-dergi-subat-2014-010214 (650 x 434)

Avea Mobil Dergi’nin ŞUBAT 2014 sayısı da daha önceki sayılar gibi yine dopdolu içeriğe sahip. Geçen ayın başında düzenlenen ve 2014 yılı içinde piyasaya çıkacak ürünlerin ilk kez sahnelendiği CES 2014 ile ilgili detayları Avea Mobil Dergi’de bulabilirsiniz. 18 sayfalık dosya haberde CES 2014’te duyurulan ve dikkat çeken mobil teknoloji ürünleriyle ilgili detayları bulabilirsiniz.

İnceleme bölümünde Google’ın gözde 7 inç Android tableti Nexus 7 ile ilgili detaylar yer alırken, Samsung’un Galaxy akıllı telefonlarına özel Samsung Smartphone GamePad ve Kingston’ın taşınabilir SD kart okuyucusu ve şarj cihazı MobileLite Wireless ilgili detaylara da incelemelerde yer veriliyor. Öte yandan Mercek bölümünde de Sony PlayStation 4 ve Samsung Galaxy NX’e değinmeden geçmedik.

İpucu bölümünde iOS ve Android cihaz kullanıcılarının ilgisini çekecek yararlı ipuçları yer almaya devam ediyor. Apple’ın kablosuz multimedya teknolojisi AirPlay ile ilgili detayları, iPhone ile çekilen fotoğrafları hızlı şekilde Flickr’a yüklemenin yollarını ve Android cihazında uygulama tercihlerini sıfırlamayı da İpucu bölümünde bulabilirsiniz.

Uygulama bölümünde Avea abonelerine çeşitli indirim ve fırsatlar sunan Avea Fırsat uygulamasının yanı sıra geçtiğimiz ay App Store’da yayınlanan Trip Trap oyununun ve popüler bilgi yarışması uygulaması QuizUp’ın detaylı incelemeleri yer alıyor.

Ücretsiz olan Avea Mobil Dergi’ye ulaşmak için iTunes App Store veya Google Play’de sunulan Avea Mobil Dergi uygulamasını indirmeniz gerekiyor. ŞUBAT 2014 sayısına da uygulama içinden ulaşabilir, ücretsiz indirip okuyabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz eski sayıları da ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER