Manşetler

Avea Mobil Dergi Şubat 2013 sayısı yayınlandı, bu sayıda neler var?

Avea’nın mobil dünyanın nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin Şubat 2013 tarihli üçüncü sayısı yayınlandı. Yine dopdolu bir içeriğe sahip olan dergide mobil cihaz sahiplerinin yararlanacağı ipuçları, detaylı incelemelerle desteklenmiş uygulama tavsiyeleri ve detaylı ürün incelemeleri yer alıyor. App Store’dan yüklenebilen Avea Mobil Dergi uygulaması sayesinde iPad, iPhone veya iPod touch sahipleri Avea Mobil Dergi’nin Şubat 2013 sayısını ücretsiz olarak indirip okuyabilirler.

avea-mobil-dergi-subat-2013

Avea Mobil Dergi’nin Haber bölümünde geride kalan ayın en önemli gelişmelerinin bir özeti yapılıyor. Bu bölümde geçtiğimiz hafta tanıtımı gerçekleştirilen BlackBerry 10 ile ilgili bir özet bulabilirsiniz. Ayrıca Hızlı Bakış bölümünde de ilk BlackBerry 10 akıllı telefonları BlackBerry Z10 ve Q10’a dair detaylar da bulunuyor.

İpucu bölümünde iPhone, iPad veya iPod touch sahiplerinin cihazlarını uzaktan izlemelerine ve yönetmelerine olanak sağlayan iPhone’umu Bul uygulaması ele alınıyor. Ayrıca iOS cihazında iTunes’tan şarkı satın alıp indirme ve Android işletim sisteminde uygulama yönetimi gibi konular da İpucu bölümünde işleniyor. Uygulamalar bölümündeyse Evernote, Snapseed gibi uygulamaların, ayrıca popüler Temple Run 2 oyununun incelemeleri bulunuyor.

Avea Mobil Dergi’nin detaylı incelemelerine bu sayıda Samsung Galaxy Camera, HTC Windows Phone 8S ve Apple TV konuk oluyor. Özellikle Türkiye’de resmi satışı geçtiğimiz ay başlayan Apple TV’nin detaylı incelemesini okumanızı öneririz. Ayrıca Galaxy Camera incelemesi de cihazla çekilmiş fotoğraf ve videolardan örnekler içeriyor.

Avea Mobil Dergi tamamen ücretsiz; iOS cihaz sahipleri Avea Mobil Dergi uygulamasını aşağıdaki iTunes bağlantısını takip ederek indirebilir. Gazete Bayisi içinden ulaşılabilecek uygulamada Şubat 2013 ve daha eski sayıları bulabilir ve dilediğinizi indirip okuyabilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER