Teknoloji

Avea Mobil Dergi OCAK 2015 sayısında neler var?

avea-mobil-dergi-ocak-2015-020115 (720 x 481)

Mobil teknoloji dünyasının gündemini yakından takip etmenize olanak sağlayan Avea Mobil Dergi’nin 2015 yılındaki ilk sayısı her zaman olduğu gibi yine dopdolu. Avea’nın geçtiğimiz ay tanıttığı ve piyasaya sunduğu yeni Android telefonu Avea inTouch 4 ile ilgili bütün detaylar bu ayki sayıda yer alıyor.

Avea inTouch 4’ün yanı sıra Avea’nın bu telefonla birlikte duyurusunu yaptığı akıllı bileklik Avea Smartband ile ilgili bilmek istediklerinizde Avea Mobil Dergi’nin son sayısında yer alıyor.

Avea inTouch 4’ün yanı sıra Samsung Galaxy Note 4 ve Samsung Gear S’in detaylı incelemeleri de Avea Mobil Dergi OCAK 2015 sayısında yer verilenler arasında bulunuyor.

İpucu bölümünde iPhone’a gelen çağrıları Mac bilgisayardan kabul etme, iPhone ile kaydedilen sesli notları dışa aktarma, Galaxy Note 4’te yan tuş panelini kullanma gibi ilginç konular bulunurken, Ayın Konusu bölümünde seyahat uygulamaları ve iPhone’da Mail uygulaması yerine kullanılabilecek alternatiflere yer veriliyor.

Uygulama bölümünde aralık ayında App Store’da popüler olan iki oyun; Looney Tunes Dash ve SimCity BuildIt oyunlarının incelemeleri dikkat çekiyor. Öte yandan Avea Müzik, Microsoft OneNote ve Clip Video gibi uygulamaların incelemeleri de bu bölümün konuları arasında bulunuyor.

Avea Mobil Dergi’nin OCAK 2015 ve daha eski sayılarını Avea Mobil Dergi uygulaması içinden ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz. Aşağıdaki kaynak bağlantıları takip ederek cihazınıza uygun Avea Mobil Dergi uygulamasını indirebilirsiniz.

 

 

İLGİLİ HABERLER