Manşetler

Avea Mobil Dergi OCAK 2014 sayısında neler var?

Bir yılı geride bırakan Avea Mobil Dergi’nin OCAK 2014 tarihli 14’üncü sayısı her zaman olduğu gibi ayın 1’inde App Store’dan ücretsiz olarak indirilen Avea Mobil Dergi uygulamasındaki yerini aldı.

avea-mobil-dergi-ocak-2014-030114 (650 x 434)

Avea Mobil Dergi’nin OCAK 2014 sayısı da daha önceki sayılar gibi ilginizi çekecek yazı ve haberlerle dolu. iPhone 5c hakkındaki izlenimlerimizi sadece Avea Mobil Dergi’de bulacağınızı belirtmemiz gerekiyor. Ayrıca Sony’nin büyük ekranlı akıllı telefonu Xperia Z Ultra ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi de yeni sayıda bulacaksınız. Xperia Z Ultra incelemesinde hem bu telefonun hem de telefonun kamerasıyla çekilmiş ilgi çekici fotoğraflar bulunuyor.

Yılın ilk sayısına özel olacak şekilde 2014 tahminlerini sıraladığımız özel bir dosya konusu da Avea Mobil Dergi’de yer alıyor. 2014’te mobil teknoloji dünyasında neler olacağını merak edenler bu dosyayı bir solukta okuyacaktır. Ayrıca kablosuz multimedya teknolojileri de bir diğer dosya konusu olarak dikkat çekiyor.

Uygulama bölümünde de birbirinden ilgi çekici uygulamaların detaylı incelemeleri bulunuyor. Avea’nın hareket hâlindeyken film izlemeye olanak sunan Avea Film uygulamasının detaylı incelemesinin yanı sıra geçen ay çıkan GTA: San Andreas ve Angry Birds Go! oyunlarının detayları da yeni sayıda.

İpucu bölümünde de iOS ve Android cihazlarınızı daha verimli şekilde kullanmanızı sağlayacak ipuçları yer almaya devam ediyor. iCloud Anahtar Zinciri’ne kredi kartı bilgisi ekleme ve Android cihazının kilit ekranında sahip bilgisini görüntüleme gibi ipucu konularına ek olarak geçtiğimiz ay kullanıma sunulan Instagram Direct ile ilgili ipuçları da Avea Mobil Dergi OCAK 2014 sayısında.

Yukarıda anlattıklarımız dışında aralık ayında duyurulan ürünlere bakış ve geçen ayın en önemli haberleri de Avea Mobil Dergi’nin son sayısında yer alıyor.

Avea Mobil Dergi’yi iPhone, iPad, iPod touch, Android telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Aşağıdaki mağaza bağlantılarını takip ederek dergi uygulamalarını uygun olan cihazınıza indirebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER