Teknoloji

Avea Mobil Dergi NİSAN 2014 sayısı yayında, bu sayıda neler var?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin NİSAN 2014 sayısı her ay olduğu gibi bu ay da takvimler ayın ilk gününü gösterdiğinde yayınlandı. Avea Mobil Dergi’nin son sayısında Avea’nın geçtiğimiz ayın ortasında duyurusunu yaptığı ve piyasaya sürdüğü yeni nesil akıllı telefonu Avea inTouch 3’ün detayları yer alıyor.

avea-mobil-dergi-nisan-2014-010414 (650 x 434)

Avea Mobil Dergi okuyucuları Avea inTouch 3 ile ilgili tüm detayları NİSAN 2014 sayısında bulacak. Cihazın teknik özellikleri, performansı, kamerasıyla çekilen fotoğraflar ve video, hazırlanan detaylı incelemede yer alıyor. Avea inTouch 3’ün yanı sıra Nokia Lumia 1320 ve Sony QX10 cihazlarının detaylı incelemeleri de bu sayıda bulunuyor.

Selfie, yani kişinin kendi fotoğrafını çekmesi giderek yaygınlaşıyor. Avea Mobil Dergi’nin bu son sayısında da selfie fotoğraflara odaklanan çeşitli iOS uygulamalarının tavsiyeleri bulunuyor. Bunun yanı sıra her ay olduğu gibi bu ay da birbirinden ilginç mobil uygulama ve oyunların incelemeleri de son sayıda bulunuyor. Yandex.Navigasyon, Springpad ve Smash Hit bunlar arasında bulunuyor.

İpucu bölümünde de iPhone, iPad veya Android cihazınızı daha verimli kullanmanızı sağlayacak ipuçlarını bulabilirsiniz. iOS cihazlarında Emoji klavyeyi açma, Google Play’de satın alınan bir uygulama veya oyunu 15 dakika içinde iade etme gibi ipuçlarını NİSAN 2014 sayısında bulabilirsiniz.

Avea Mobil Dergi iOS ve Android cihazlarında ücretsiz olarak sunuluyor. Aşağıdaki mağaza bağlantılarını takip ederek Avea Mobil Dergi uygulamasını indirebilir, NİSAN 2014 ve daha eski sayıları okuyabilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play

İLGİLİ HABERLER