Teknoloji

Avea Mobil Dergi MAYIS 2014 sayısı yayında, bu sayıda neler var?

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin yeni sayısı her ayın 1’inde olduğu gibi yayınlandı. Bu sayının kapağını HTC’nin 2014 model amiral gemisi HTC One (M8) süslüyor.

avea-mobil-dergi-mayis-2014-010514

Avea’nın da çeşitli tekliflerle abonelerine sunduğu HTC One (M8)’in oldukça detaylı bir incelemesini Avea Mobil Dergi’nin Mayıs 2014 sayısında bulabilirsiniz. İncelemede M8’in yazılım tabanlı yeniliklerine ve Duo Kamera özelliğine odaklanılıyor. HTC One (M8) satın almayı düşünenlerin bu incelemeyi okuması kendileri için faydalı olacaktır. Ayrıca yine Türkiye’de bir ilk olan, Avea ve Nokia işbirliğiyle piyasaya sürülen Nokia Lumia 525 Avea versiyonunun detaylı incelemesi de dergide yer alıyor.

İpucu bölümünde iPhone 5s’in Touch ID sensörüne parmak izi ekleme, iPhone ve iPad’de pil ömrünü artırıcı tavsiyeler ve Android uygulamalarının bildirimlerini kapatma gibi konular bulunuyor. Uygulama incelemeleri içinde de Avea’nın Android cihazlarına özel güvenlik uygulaması Avea Güvenlik’in detayları yer alıyor. Ayrıca geçtiğimiz ay lansmanı gerçekleştirilen sosyal medya uygulaması Pondr ile ilgili bilgileri de bu bölümde bulabilirsiniz.

Nisan ayında teknoloji dünyasında yaşanan önemli gelişmeler Haber bölümünde sıralanıyor. Bu haberler içinde özellikle Google’ın modüler telefon projesi Ara ile ilgili haber dikkat çekici. Bu arada geçtiğimiz ay duyurulan ve geliştiricilere özel ön izleme sürümü yayınlanan Windows Phone 8.1’in getirdiği yenilikleri de Ayın Konusu bölümünde anlatılıyor.

Avea Mobil Dergi iPhone, iPad, Android tablet ve telefonlarında ücretsiz olarak okunabiliyor. Aşağıdaki ilgili mağaza bağlantılarını takip ederek Avea Mobil Dergi uygulamasını indirebilir, uygulamayı kurduktan sonra da Mayıs 2014 veya daha önceki sayıları ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play Store

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER