Manşetler

Avea Mobil Dergi Mart 2013 sayısı yayınlandı, bu sayıda neler var?

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin Mart 2013 sayısı yayınlandı. App Store’dan iPhone, iPad ve iPod touch’lara ücretsiz olarak indirilebilen ve Gazete Bayisi üzerinde ulaşılan Avea Mobil Dergi uygulaması üzerinden hem Mart 2013 sayısına hem de daha eski sayılara ulaşmak ve her birini ücretsiz olarak indirmek mümkün.

avea-mobil-dergi-mart-2013

Mart 2013 sayısında Avea’nın da müşterilerine sunduğu BlackBerry Z10’un detaylı bir incelemesi yer alıyor. Bu inceleme sayesinde hem Z10’u hem de BlackBerry 10 mobil işletim sistemini daha yakından tanıyabilirsiniz. Yine bu ay içinde Türkiye’de de piyasaya girecek olan Sony Xperia Z’nin detaylı incelemesi de dergide yer alıyor. Geçen ayın sonunda Barselona’da düzenlenen ve mobil teknoloji dünyasının kalbinin attığı Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan yeni ürünler de Ayın Konusu başlığı altında detaylı bir şekilde yer alıyor. Etkinlikte ne gibi duyuruların yapıldığını merak edenler için bu dosya bir hayli yararlı olacaktır.

Geçen ayda teknoloji dünyasında nelerin yaşandığını yine Avea Mobil Dergi’nin Mart 2013 sayısında bulabilirsiniz. iOS ve Android cihaz sahipleri için ipuçları; Avea NBA, Vine, Montaj gibi yeni ve popüler uygulamaların incelemeleri; HTC One, PlayStation 4, Google Glass gibi cihazlara hızlı bakış da derginin diğer konu başlıkları arasında yer alıyor.

iPhone, iPad ve iPod touch sahipleri aşağıdaki ilgili bağlantıyı takip ederek Avea Mobil Dergi uygulamasını cihazlarına indirebilirler. Bu arada derginin çok yakında Android platformuna geleceği bilgisini de sizlerle paylaşalım.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER