Manşetler

Avea Mobil Dergi Kasım 2015 sayısı yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

avea-mobil-dergi-kasim-2015-031115

Avea’nın mobil teknoloji dergisi Avea Mobil Dergi’nin yeni sayısı yayınlandı. Kasım 2015 sayısında geçtiğimiz ay içinde Avea tarafından da avantajlı tekliflerle abonelerine sunulan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus kapağı süslüyor. Bu akıllı telefonların detaylı incelemeleri yer alıyor.

iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ın yenilikleri, kamera performansı, tasarımı detaylı incelemelerde irdeleniyor. Bu arada İpucu bölümünde 3D Touch teknolojisinin detaylarının anlatıldığı bir bölüm de bulunuyor.

Söz İpucu bölümünden açılmışken, bu bölümün diğer konuları arasında iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ta video çekim formatını belirleme, Android cihazlarında iyi fotoğraf çekmenin ipuçları gibi ilgi çekici konular da yer alıyor.

Geçen ay tanıtılan yeni cihaz sayısı epey fazlaydı, bu nedenle Hızlı Bakış bölümünün sayfa sayısı da arttı. LG V10, HTC One A9, Samsung Galaxy View, OnePlus X gibi yeni cihazların detaylarını Hızlı Bakış bölümünde bulabilirsiniz.

Ayın Konusu bölümünde geçtiğimiz ay Nexus cihazları için yayınlanan ve yavaş yavaş daha fazla Android cihazında göreceğimiz Android 6.0 Marshmallow’un yenilikleri bulunuyor. Ayrıca bir de Avea’nın ödeme servisi Avea Mobil Ödeme’nin detaylarının anlatıldığı ek konu da Ayın Konusu bölümünde yer alıyor.

Uygulamalar bölümü de epey zengin. Yahoo Mail, Handle gibi üretkenlik odaklı uygulamalar, rop ve Minions Paradise gibi popüler oyunların detaylı incelemelerini bu bölümde bulabilirsiniz. Ayrıca geçen ayın öne çıkan iOS ve Android uygulamaları da bu bölüm altında listeleniyor.

Son olarak geçen ay mobil teknoloji dünyasının en önemli gelişmelerini de Haber bölümünden okuyabilirsiniz.

Avea Mobil Dergi uygulamasını iOS veya Android cihazınıza indirerek Avea Mobil Dergi Kasım 2015 sayısını ve daha eski sayıları ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER