Manşetler

Avea Mobil Dergi KASIM 2013 sayısında neler var?

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin yeni sayısı her ayın ilk günü olduğu gibi yayında. Geçen ekim ayı yeni ürün duyuruları ve Türkiye piyasasına giren ürünler açısından bir hayli yoğun geçen bir ay oldu. Bu nedenle Avea Mobil Dergi’nin KASIM 2013 sayısı da bir hayli dolu ve bütün bir ay boyunca elinizden bırakmanızı engelleyecek içerikler barındırıyor.

avea-mobil-dergi-kasim-2013.v01

Ülkemizde satışa sunulan ve Avea tarafından da çeşitli kampanyalarla sunulan Apple iPhone 5s, Sony Xperia Z1, Samsung Galaxy Note 3 ve HTC One mini’nin detaylı incelemelerini Mobil Dergi’de bulabilirsiniz. Öte yandan yine geçen ay tanıtımı yapılan iPad Air, iPad mini Retina, Nokia Lumia 2520, Lumia 1320, Lumia 1520, Samsung Galaxy Round, LG G Flex ve Nexus 5 gibi mobil cihazlarla ilgili detayları da Avea Mobil Dergi’nin KASIM 2013 sayısında bulacaksınız.

Apple’ın yeni mobil işletim sistemi iOS 7 ile ilgili ipuçları her ay olduğu gibi bu ay da okuyuculara ulaştırılmaya devam ediliyor. Özellikle iOS 7’nin yenilenen Kamera uygulamasıyla ilgili detaylara gözatmanızı tavsiye ederiz. Bu arada geçtiğimiz aylarda Google tarafından kullanıma sunulan Android Cihaz Yöneticisi de Android cihaz sahiplerinin ilgisini çekecektir.

Türkiye’de dördüncü nesil mobil haberleşme teknolojilerinin geleceği olarak nitelendirilen LTE Advanced teknolojisiyle ilgili bilmek isteyecekleriniz de Ayın Konusu bölümünde yer alıyor.

Anlayacağınız Avea Mobil Dergi KASIM 2013 sayısı dopdolu. iOS ve Android cihaz sahipleri Avea Mobil Dergi uygulamasını aşağıdaki ilgili bağlantılardan indirebilir. Bunun sonrasında da yeni sayıyı uygulama içinden indirebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER