Teknoloji

Avea Mobil Dergi HAZİRAN 2014 sayısı yayında, bu sayıda neler var?

Mobil teknoloji dünyasından haberler, ipuçları, uygulama ve cihaz incelemeleriyle her ay okuyuculara ulaşan Avea Mobil Dergi’nin yeni sayısı her ayın ilk gününde olduğu gibi yayında. Haziran 2014 sayısının kapağını Samsung Galaxy S5 süslüyor.

avea-mobil-dergi-haziran-2014-010614

Samsung’un geçtiğimiz haftalarda Türkiye piyasasına giriş yapan amiral gemisi akıllı telefonu ile ilgili merak ettikleriniz bu incelemede yer alıyor. Eğer Samsung Galaxy S5 ile ilgili izlenimlerimizi merak ediyorsanız, Teknoblog’dan önce Avea Mobil Dergi’de bulabilirsiniz. İncelemede Samsung Galaxy S5’in kalp hızı ölçer ve parmak izi okuyucusu gibi yeniliklerine de detaylarıyla yer veriliyor.

Öte yandan Nokia’nın ilk Android akıllı telefonu Nokia X ile ilgili detaylı inceleme de Avea Mobil Dergi’nin diğer incelemesi olarak Haziran 2014 sayısında yer alıyor. Nokia X’in kullanıcı arayüzünden kesitler, galeri eşliğinde inceleme içinde yer alıyor.

Uygulama bölümünde ilgi çekici uygulama incelemeleri bulunuyor. Avea NBA’in yenilenen versiyonuyla ilgili detayların yanı sıra; Foursquare’in yeni uygulaması Swarm, Dropbox’ın Carousel uygulamaları hakkında bilmek istediklerinize de yer veriliyor. Bu arada vizyona yeni giren Malefiz filminin oyunu Maleficent Free Fall oyununun incelemesi de Uygulama bölümünde bulunuyor.

Satın aldığınız iPhone, iPad veya iPod touch’ın servis ve destek kapsamını nasıl görüntüleyeceğiniz İpucu bölümünde yer alıyor. Ayrıca Android cihazından kablosuz yazdırma da bu bölümün ilgi çekici bir başka konusu olarak göze çarpıyor.

Mercek bölümünde de HTC’nin 2014 model amiral gemisi HTC One (M8) ile ilgili detayları bulabilirsiniz.

Avea Mobil Dergi iPhone, iPad, iPod touch ve Android cihazlarında ücretsiz olarak okunabiliyor. Aşağıdaki ilgili bağlantıları takip ederek cihazınıza uygun Avea Mobil Dergi uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama içindeki en son ve daha eski sayıları ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play Store

İLGİLİ HABERLER