Manşetler

Avea Mobil Dergi Haziran 2013 sayısı yayınlandı, bu sayıda neler var?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Mobil teknoloji dünyasını yakından takip etmeye yardımcı olan; uygulama, ürün incelemeleri ve ipuçlarıyla kullanıcılara yol göstermeyi amaçlayan Avea Mobil Dergi’nin yedinci sayısı yayınlandı. Sadece Avea aboneleri tarafından değil, diğer mobil operatör kullanıcıları tarafından da ulaşılabilen derginin bu sayısında Avea’nın geçtiğimiz ay tanıtımını gerçekleştirdiği Avea inTouch 2’nin detaylı incelemesi yer alıyor. Bunun yanı sıra Nokia’nın Windows telefonu Lumia 620 ile ilgili detaylar da Avea Mobil Dergi’nin yeni sayısında bulunuyor.

avea-mobil-dergi-haziran-2013 (640 x 427)

Bu ay düzenlenecek WWDC 2013 öncesindeki tahminlere Haber bölümü içinde yer verilirken, geçtiğimiz ayın ortasında düzenlenen Google I/O 2013’ten yansıyanlar da Ayın Konusu bölümünde bulunuyor. Ayrıca gelecek ay itibarıyla kepenkleri indirecek Google Reader yerine kullanılabilecek alternatifler de bir diğer konu olarak dikkat çekiyor. iOS 6 ile birlikte sunulan Güdümlü Erişim özelliğinin nasıl kullanılacağı da Avea Mobil Dergi’nin yedinci sayısında İpucu bölümünde yer alanlar arasında yerini alıyor.

Avea Mobil Dergi uygulaması iPhone, iPad ve iPod touch’lara App Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilir. İndirildikten sonra Gazete Bayisi bölümünden ulaşılan bu uygulama altında Haziran 2013 sayısının yanı sıra daha önce yayınlanmış tüm sayılar da bulunuyor. Bunları da ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz.

İlgili >> App Store (Avea Mobil Dergi)

İLGİLİ HABERLER