Teknoloji

Avea Mobil Dergi Eylül 2015 sayısında neler var?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

avea-mobil-dergi-eylul-2015-030915

Yeni bir ay, Avea Mobil Dergi’nin yeni sayısı demek. Mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergi Avea Mobil Dergi’nin Eylül 2015 sayısı da her zaman olduğu gibi dopdolu.

Eylül 2015 sayısında Avea ve Samsung işbirliğiyle üretilen, Avea’nın dokunuşlarını barındıran Samsung Galaxy Grand Max’in detaylı incelemesini bulabilirsiniz. Bu orta segment Android telefonu uygun fiyatı ve tatmin edici teknik özellikleriyle Android telefon arayanlar için birebir görünüyor.

Bu arada Apple’ın popüler akıllı saati Apple Watch ile ilgili merak ettiklerinizi de, İnceleme bölümünde bulabilirsiniz. Apple Watch’un çeşitlerinden tasarımına, sağlık ve fitness işlevlerinden saat yüzlerine kadar farklı konulara Apple Watch incelemesinde yer veriliyor.

Geçtiğimiz ay sonunda gerçekleştirilen ve kamuoyunda 4.5G İhalesi olarak bilinen frekans tahsis ihâlesiyle birlikte mobil teknoloji dünyasında yeni bir dönem başlıyor. 1 Nisan 2016’da başlayacak 4.5G servisleriyle birlikte bambaşka bir deneyim bizi bekliyor. Avea Mobil Dergi Eylül 2015 sayısının Ayın Konusu bölümünde 4.5G ile ilgili merak ettiklerinizi bulacaksınız.

Uygulamalar bölümü yine dopdolu. TTNET Kitap, Yandex.Metro, CezaCepte, Rate My English, Score Hero, Colorfy gibi yeni ve ilgi çekici oyun ve uygulamaların incelemeleri Uygulama bölümünde. Ayrıca ayın ilgi çekici iOS ve Android uygulamalarını da yine bu bölümde bulabilirsiniz.

İpucu bölümünde yeni iPhone satın almadan önce eski iPhone’unu satmayı, bunun için de silmeyi düşünenlerin ilgisini çekecek konular mevcut. Bunun yanı sıra Android cihaz kullanıcıları da özellikle Chrome sekmelerini çoklu görev ekranından kaldırmaya dair ipucunu ilgiyle okuyup uygulayacaklardır.

Geçen ay tanıtılan Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy S6 Edge+, Sony Xperia M5, Sony Xperia C5 Ultra gibi akıllı telefonların detaylarını da Hızlı Bakış bölümünde bulabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi Avea Mobil Dergi yine dopdolu. iOS veya Android uygulamasını indirerek Eylül 2015 sayısını ve daha eski sayıları ücretsiz okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER