Teknoloji

Avea Mobil Dergi’nin EYLÜL 2014 sayısı yayında, bu sayıda neler var?

avea-mobil-dergi-eyluk-2014-020914

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin EYLÜL 2014 tarihli yeni sayısı yayında. Bu ayın sayısında üç popüler cihazın incelemesi yer alıyor.

HTC’nin popüler One (M8) akıllı telefonunun kompakt versiyonu, geçtiğimiz günlerde Avea tarafından da sunulmaya başlanan HTC One mini 2 ile ilgili detayları Mobil Dergi’de bulabilirsiniz. Ayrıca Samsung’un üst sınıf Android tableti Galaxy Tab S’in 10.5 inç ekranlı versiyonu ve Nokia’nın Türkiye piyasasına giriş yapan yeni Windows telefonu Lumia 930 ile ilgili detaylı incelemeler de dergide bulunuyor.

İpucu bölümünde iPhone ve iPad’de saklama alanı yönetimi, Android ve iOS cihazlarında Facebook uygulamasında otomatik video oynatma özelliğinin kapatılması, Android cihazının daha hızlı şarj olması için ipuçları gibi ilgi çekici konular mevcut. Ayın Konusu bölümündeyse akıllı telefon fotoğrafçılığını mercek altına alıyor, akıllı telefonunuzla etkileyici fotoğraflar çekmeniz için uymanız gereken birkaç basit kuraldan bahsediyoruz.

Uygulamalar bölümü bu ay fazlasıyla ilgi çekici. Süper Lig’in başlamasıyla birlikte güncellenen Avea Lig uygulamasıyla ilgili detaylar, yenilenen Foursquare uygulaması, iOS ve Android cihazlarında dosya transferini kolaylaştıran WeTransfer ve popüler Flappy Bird’ün devamı niteliğindeki Swing Copters bu ay Uygulamalar bölümüne konuk olan oyun ve uygulamalar arasında yer alıyor.

Avea Mobil Dergi’nin EYLÜL 2014 sayısı da daha önceki sayılar gibi ücretsiz. iPhone, iPod touch, iPad, Android telefon ve tablet sahipleri Avea Mobil Dergi uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir, bu ayın sayısına ve daha önceki ayların sayılarına hiçbir ücret ödemeden erişebilir.

Avea Mobil Dergi uygulamalarını aşağıdaki bağlantıları takip ederek indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER