Teknoloji

Avea Mobil Dergi Eylül 2013 sayısı yayında, bu sayıda neler var?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Avea’nın mobil dünyanın nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin yeni sayısı yayınlandı. Derginin Eylül 2013 sayısı da her zaman olduğu gibi yine dopdolu.

avea-mobil-dergi-eylul-2013-030913 (565 x 377)

Türkiye piyasasına giriş yapan ve Avea tarafından da tüketicilere sunulan Samsung Galaxy S4 Zoom ve BlackBerry Q5’in detaylı incelemeleri bu sayıda yer alıyor. Ayrıca geçtiğimiz temmuz ayında tanıtılan ve ABD’de büyük ilgi gören Chromecast’i merak edenler de, bu multimedya aygıtıyla ilgili detayları Avea Mobil Dergi’nin yeni sayısında bulacaklar.

Apple’ın Arkadaşlarımı Bul uygulamasının kullanımıyla ilgili ipuçları ve Android 4.3 ile birlikte tabletlere gelen Kısıtlı Profil özelliğinin nasıl kullanıldığıyla ilgili detaylar da İpucu bölümünde yer alıyor.

Uygulamalar bölümünde de yeni oyunlar dikkat çekiyor. Avea’nın yeni oyunu AveaLig Penaltı’nın ve Gameloft’un geçtiğimiz ayın sonunda yayınladığı Asphalt 8: Airborne oyununun incelemeleri de dergide yer alıyor.

avea-mobil-dergi-eylul-2013-kapak-030913 (350 x 467)

“Bulut” kelimesi artık hayatımızda farklı bir anlamı daha işaret ediyor. Dosyalarımızı internet üzerindeki sunucularda depolamamızı ve bunlara her yerden erişmemizi sağlayan bulut tabanlı depolama uygulamaları da Ayın Konusu bölümünde işleniyor.

Avea Mobil Dergi’yi iPhone, iPad, iPod touch gibi iOS cihazlarının yanı sıra Android telefon ve tabletler de ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Aşağıdaki ilgili bağlantıları takip ederek Avea Mobil Dergi’yi cihazınıza indirebilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play

İLGİLİ HABERLER