Manşetler

Avea Mobil Dergi Ekim 2015 sayısı yayında

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

avea-mobil-dergi-ekim-2015-021015

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının son gelişmelerini ve yeni çıkan mobil ürünleri aktardığı dijital dergisi Avea Mobil Dergi‘nin Ekim 2015 tarihli 35. sayısı yayınladı. Daha önceki sayılarda olduğu gibi bu son sayıda da okuyacak birçok haber, inceleme veya ipucu yazısı sizi bekliyor.

İncelemeler bölümünde Samsung Galaxy Note 5 ve Sony Xperia M5 var. Galaxy Note 5 bir süredir Avea tarafından çeşitli tekliflerle sunuluyor, Xperia M5’in Avea kampanyaları da çok yakında başlıyor. Bu telefonlar hakkındaki bütün detayları inceleme yazılarında bulabilirsiniz.

Apple’ın 9 Eylül etkinliğinde tanıttığı yeni ürünleri iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro ve Apple TV Ayın Konusu bölümünde mercek altına alınıyor.

İpucu bölümünde iOS 9 ile birlikte kullanıma sunulan yeni Notlar uygulamasının marifetlerini bulacaksınız. Ayrıca Android cihazında konum izleme özelliğini kapatma veya cihazı fabrika ayarlarına döndürme gibi ipucu konuları da mevcut.

Uygulamalar bölümünde Twitter ve Flipboard gibi sürekli güncellenen ve yeniliklerle birlikte bambaşka hâl alan iki uygulamanın detayları var. Bu incelemeler sayesinde bu popüler servisleri daha verimli şekilde kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra vhoto incelemesine de göz atmanızı tavsiye ederiz.

Google’ın 29 Eylüldeki Nexus etkinliğinde tanıttığı Nexus 5X ve Nexus 6P ile ilgili detaylar da Hızlı Bakış bölümünde bulunuyor.

Anlayacağınız Avea Mobil Dergi’nin Ekim 2015 sayısı da dopdolu. Son sayıyı ve daha önceki bütün sayıları ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Bunun için Avea Mobil Dergi iOS veya Android uygulamasını cihazınıza indirmeniz yeterli.

İLGİLİ HABERLER