Teknoloji

Avea Mobil Dergi EKİM 2014 sayısı yayınlandı, bu sayıda neler var?

avea-mobil-dergi-ekim-2014 (1024 x 683)

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin EKİM 2014 sayısı yine dopdolu bir içerikle karşınızda. 26 Eylül tarihinde Türkiye’de de piyasaya sunulan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın detaylı incelemeleri bu sayısının öne çıkan bölümleri arasında başta geliyor.

Bu iki incelemenin yanı sıra Samsung’un amiral gemisi Galaxy S5’in deneyimini daha kompakt bir gövdede ve uygun fiyata sunan Galaxy S5 Mini’nin incelemesi de Mobil Dergi’de bulunuyor.

Apple’ın 9 Eylülde düzenlediği etkinlikte tanıttığı giyilebilri ürünü Apple Watch ve mobil ödeme sistemi Apple Pay de Ayın Konusu bölümünde işleniyor.

İpucu bölümünde Apple kimliğinde iki aşamalı doğrulama sisteminin etkinleştirilmesi gibi önemli bir konu bulunuyor. Özellikle iCloud’un ünlülerin sızan fotoğrafları nedeniyle güvenlik açısından sorgulanmaya başlamasının ardından Apple kullanıcıların çift aşamalı kimlik doğrulama sistemini kullanmalarını tavsiye etmişti.

IFA 2014’te tanıtılan Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z3, HTC Desire 820, Nokia Lumia 730 ve Samsung Gear S gibi cihazların detaylarını da Avea Mobil Dergi’nin bu sayısında bulabilirsiniz.

Uygulama bölümündeyse Instagram’ın hızlandırılmış çekim uygulaması Hyperlapse ile ilgili detaylar yer alıyor. Buna ek olarak Goat Simulator ve Spider-Man Unlimited gibi iki popüler oyunun incelemesi de bu bölümde yer alıyor.

Avea Mobil Dergi iPhone, iPad, iPod touch, Android telefon ve tabletlerde ücretsiz okunabiliyor. Aşağıdaki kaynak bağlantıları takip ederek Avea Mobil Dergi uygulamasını indirebilir, EKİM 2014 ve daha eski sayıları ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER