Teknoloji

Avea Mobil Dergi ARALIK 2014 sayısında neler var?

avea-mobil-dergi-aralik-2014-011214 (1024 x 684)

Mobil teknoloji dünyasıyla ilgili aradıklarınızı fazlasıyla bulabileceğiniz dijital dergi Avea Mobil Dergi’nin Aralık 2014 sayısı yayınlandı. Avea Mobil Dergi’nin bu son sayısında da üç popüler ürünün detaylı incelemeleri bulunuyor.

Avea ve LG işbirliğiyle piyasaya çıkan Avea L Bello ile ilgili bütün detayları incelemede bulabilirsiniz. Ayrıca Sony Xperia T3 ve Nokia Lumia 830 da inceleme sayfalarına konuk oluyor.

Ayın Konusu bölümünde hem Android cihaz sahipleri hem de iPad sahipleri düşünülmüş. Android için kullanışlı temalar, iPad için de popüler çizim uygulamalarına Avea Mobil Dergi’nin Aralık sayısında yer veriliyor. İpucu bölümünde özellikle iPhone ve iPad sahiplerinin işlerini kolaylaştıracak tüyoları görüyoruz. iCloud Fotoğraf Arşivi’nin nasıl açılacağını, iCloud yedeklemesinin nasıl etkinleştirileceğini bu sayı sayesinde öğrenebilirsiniz.

Uygulama bölümü de bu ay oldukça zengin. Microsoft’un geçtiğimiz ay iPhone için yayınladığı ücretsiz Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarının detaylı incelemeleri bu bölümde yer alırken, geçtiğimiz aylarda Android platformu için yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda iPhone’a da gelen Avea Seyahat uygulamasının incelemesi de Avea Mobil Dergi’de bulunuyor. Bu arada FIFA 15 incelemesinin de yer aldığını belirtmeden geçmeyelim.

Avea Mobil Dergi’nin Aralık 2014 sayısını ve daha önceki sayıları ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz. Cihazınıza uygun olan Avea Mobil Dergi uygulamasını aşağıdaki kaynak bölümünden indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER