Manşetler

Avea Mobil Dergi ARALIK 2013 sayısında neler var?

Her ayın ilk günü olduğu gibi, Avea Mobil Dergi’nin yeni sayısı 1 Aralık tarihinde yayınlandı. 2013’ün bu son sayısı her zaman olduğu gibi yine dopdolu.

avea-mobil-dergi-aralik-2013 (650 x 434)

Avea Mobil Dergi’nin ARALIK 2013 sayısında iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini’nin detaylı incelemeleri yer alıyor. Yeni bir tablet satın almayı düşünen ve seçimini Apple’ın tabletlerinden yana kullanmayı planlayanlar için bu incelemeler yararlı olacaktır. Ayrıca hangisini tercih etmeniz gerektiği hususunda tavsiyeler de bu incelemelerle birlikte yer alıyor.

İpucu bölümünde iCloud Anahtar Zinciri’nin kurulumu gibi iOS cihaz sahiplerinin işine yarayacak bilgiler yer alırken, Android kullanıcılarının cihazlarında yeni yeni görmeye başladığı Google Fotoğraflar uygulamasının tanıtımı ve bu uygulamayla nasıl hızlı klip oluşturulacağı da anlatılıyor.

Google’ın ekim sonunda duyurusunu yaptığı Android 4.4 KitKat ile birlikte gelen yenilikler de Ayın Konusu bölümünde yer alıyor.

Bunun dışında Avea Mobil Dergi geçen ayın en önemli gelişmelerini özetliyor, yeni cihazlarına hızlı bakış atıyor.

Avea Mobil Dergi uygulaması iTunes App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. ARALIK 2013 ve daha eski sayıları da uygulama içinden ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER