Manşetler

Avea Mobil Dergi Ağustos 2015 sayısında neler var?

avea-mobil-dergi-agustos-2015-050815

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin Ağustos 2015 sayısı da her zaman olduğu gibi yine dopdolu. LG’nin orta segment akıllı telefonu LG G4c bu ayki sayının kapağını süslüyor.

LG G4’ün tasarımını daha mütevazı özelliklerle birlikte sunan LG G4c, Avea tarafından çeşitli avantajlı tekliflerle birlikte sunuluyor. LG G4c ile ilgili merak ettiklerinizi incelemede bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra LG’nin Bluetooth hoparlörü Music Flow P7 de Avea Mobil Dergi incelemelerinin bir diğer konuğu. Avea’nın da abonelerine sunduğu bu hoparlör ile müzik keyfini katlamak mümkün, detaylar için sizi Avea Mobil Dergi’ye bekliyoruz. Bu arada Lenovo’nun giriş seviyesi Android tableti Lenovo Tab 2 A7-10’un incelemesini de Avea Mobil Dergi’nin bu ayki sayısında bulacaksınız.

Müzik, mobil cihazlarda tüketilen içeriklerin başında geliyor. Avea da Avea Müzik servisiyle kullanıcılara geniş bir müzik kütüphanesi, her yerde kesintisiz müzik dinleme imkanı sunuyor. Avea Mobil Dergi’nin bu ayki sayısında Avea Müzik hakkında detaylı bilgiler bulacaksınız.

Avea Mobil Dergi’nin Ağustos 2015 sayısıyla birlikte yeni bir köşe de kullanıcılara merhaba diyor. Bundan böyle her ay ayın iOS ve Android uygulamaları listelencek. Bu uygulamaları App Store ve Google Play’in popüler olmuş uygulamaları arasından seçilecek. Bunun yanı sıra uygulama incelemeleri var olmaya devam ediyor. Bu ay Camera+, Spark, Kiwi gibi uygulamaların, 1010 World ve Agar.io gibi popüler oyunların incelemeleri Avea Mobil Dergi’de yer alıyor.

Geçtiğimiz ay yeni ürünler bakımından epey bereketliydi. LG G4 Beat, LG Bello II, Samsung Galaxy A8, Samsung Galaxy Tab S2, One Plus 2, Motorola Moto X Style, Moto X Play gibi telefonlar tanıtıldı. Bütün bu telefonlarla ilgili detayları da Hızlı Bakış bölümünde bulacaksınız.

İpucu bölümünde iOS 9 Public Beta sürümünü yükleyip iOS 9’un yeniliklerini önceden test etmek isteyenlere yol gösteren Avea Mobil Dergi, Android cihaz sahiplerine de Android Cihaz Yöneticisini Android cihazları üzerinde nasıl etkinleştireceklerini gösteriyor.

Haber bölümünde geçtiğimiz ayın en önemli gelişmelerini bulabilirsiniz.

Avea Mobil Dergi iPhone, iPad, iPod touch, Android telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak okunabiliyor. iTunes App Store ve Google Play mağazalarından Avea Mobil Dergi uygulamasını indirebilir, daha sonra Ağustos 2015 ve daha eski sayıları ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER