Teknoloji

Avea Mobil Dergi AĞUSTOS 2014 sayısı yayında, bu sayıda neler var?

avea-mobil-dergi-agustos-2014-030814

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin AĞUSTOS 2014 tarihli 21’inci sayısı yayınlandı. Derginin bu sayısında yazın iki gözde Android telefonu; LG G3 ve Sony Xperia Z2’nin detaylı incelemeleri yer alıyor.

İpucu bölümünde iPhone 5s ile seri çekim fotoğraf modunun kullanımı ve Android cihazını hızlandırmanın yolları gibi konular ilginizi çekecektir. Uygulama bölümündeyse son günlerin popüler oyun ve uygulamalarına ait detaylı incelemeler bulunuyor. Ayın Konusu bölümünde de Google’ın geçtiğimiz haziran sonunda tanıtımını gerçekleştirdiği ve sonbaharda son kullanıcılarla buluşmaya başlayacak Android L sürümünün getireceği yenilikler işleniyor. Hızlı Bakış bölümünde de geçen ay tanıtılan LG G3 S, Sony Xperia C3, Nokia Lumia 530 gibi flaş ürünler hakkında bilgileri bulabilirsiniz.

Avea Mobil Dergi iOS ve Android cihazları üzerinden ücretsiz olarak okunabiliyor. Aşağıdaki bağlantıları takip ederek cihazınıza uygun sürümü indirebilir, AĞUSTOS 2014 ve daha önceki sayıları ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER