Manşetler

Avea Mobil Dergi Ağustos 2013 sayısı yayında, bu sayıda neler var?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin Ağustos 2013 sayısı yayınlandı. Dergide yine birbirinden detaylı incelemeler, ilginizi çekeceğini düşündüğümüz mobil uygulamalar ve oyunlar yer alıyor.

avea-mobil-dergi-agustos-020813 (565 x 377)

BlackBerry’nin geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de piyasaya sürdüğü ve Avea tarafından da abonelerine sunulan BlackBerry Q10’un detaylı incelemesini Mobil Dergi’de bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra Sony Xperia L ve Asus Memo Pad Smart 10 gibi iki yeni Android cihazının incelemeleri de derginin bu ayki sayısında bulunuyor.

Bu ayın mobil uygulama ve oyun incelemeleri de bir hayli ilgi çekici. Avea’nın geçtiğimiz günlerde iOS ve Android platformuna getirdiği bulut tabanlı depolama servisi uygulaması Avea Bulutt, bunun yanı sıra Barefoot World Atlas ve Wide Split Lens uygulamalarının detaylı incelemelerini ilgiyle okuyacaksınız. Eğlenceli vakit geçirmemizi sağlayan Badland ve Çılgın Hırsız oyunlarıyla ilgili detaylar da Uygulama bölümünde yer alıyor.

Geçtiğimiz ay mobil teknoloji dünyasında meydana gelen en son gelişmelerin derlendiği haber bölümü sayesinde geçen ayın kısa bir özetini alabilir, ayrıca geçen ay tanıtılmış Lumia 1020, Nexus 7, HTC One mini’yle ilgili ayrıntıları da dergide bulabilirsiniz.

Anlayacağınız Avea Mobil Dergi’nin Ağustos 2013 sayısı da dopdolu. Geçtiğimiz haftalarda Android uygulaması Google Play Store’da yer alan, böylelikle Android cihaz sahiplerine de ulaşmaya başlayan Avea Mobil Dergi’nin bu ayki sayısını ve daha önceki aylara ait sayılarını ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz.

Eğer henüz Avea Mobil Dergi uygulamasını indirmediyseniz, aşağıdaki bağlantıları takip ederek yükleme işlemini hemen başlatabilirsiniz.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play Store

İLGİLİ HABERLER