Manşetler

Avea 3G destekli iPad mini satışına başladı

Apple’ın daha küçük ekranlı tableti iPad mini’nin sadece Wi-Fi destekli versiyonundan sonra Wi-Fi+3G modeli de piyasaya sunuluyor. Avea, iPad mini’nin hücresel şebeke destekli versiyonunu bugün itibariyle Avea İletişim Merkezleri’nde satmaya başladı. 16 GB, 32 GB ve 64 GB’lık iPad mini modelleri için farklı internet paket seçeneklerinden oluşan ve aylık ödemesi 65 TL’den başlayan 24 ay taahhütlü teklifler hazırlanmış.

ipad-mini-inceleme-00001

7.9 inç’lik, 1024 x 768 piksel çözünürlüklü ekran, Apple A5 işlemci, 512 MB RAM, FaceTime HD ön kamera ve 5 megapiksel iSight arka kameraya sahip olan iPad mini şu anda App Store’da bulunan tüm iPad uygulamalarını herhangi bir sorun olmaksızın çalıştırabiliyor. İnce tasarımı ve hafifliğiyle dikkat çeken bu tablet özellikle hareket hâlindeki kullanıcılar için bir hayli kullanışlı bir ürün. Tabii ki, Avea’nın sattığı ürünlerde bulunan mobil internet desteği de ürünün her yerde kullanışlılığını artırıyor.

Avea’nın 1 GB, 2 GB, 4 GB ve 15 GB sınırsız internet paket seçenekleriyle sunulan iPad mini tekliflerini aşağıdaki tabloda detaylı şekilde bulabilirsiniz. iPad mini hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler de geçtiğimiz ay yayınladığımız iPad mini inceleme yazısına göz atabilirler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER