Manşetler

Avea iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini’yi 4 Aralıkta satmaya başlıyor

Apple’ın geçtiğimiz ay içinde yurt dışında sunduğu iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini’nin Türkiye’deki ön siparişleri geçen hafta itibarıyla Apple Online Store ve çeşitli zincir mağazalarının web siteleri aracılığıyla başlamıştı. Tabletlerin bu haftadan itibaren tüketicilere ulaşması bekleniyordu. Şimdiye kadar sessiz duran mobil operatörler de harekete geçmiş gibi görünüyor.

ipad-mini-retina-inceleme-00025

Avea yaptığı bir açıklamayla iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini’yi 4 Aralıktan itibaren satışa sunacağını duyurdu. Avea aboneleri her iki tabletin 3G versiyonlarına sahip olabilecek. Mobil operatör henüz tarife bilgilerini açıklamadı, ancak o da kısa süre içinde belli olacaktır. Peşin satış fiyatlarıysa Apple’ın belirlediğine göre değişiklik göstermeyecektir. Detayları yazının devamındaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPad Air İncelemesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Retina ekranlı iPad mini İncelemesi

BASIN BÜLTENİ

iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini, 4 Aralık’tan itibaren Avea bayilerinde
 
Teknoloji tutkunlarının büyük bir sabırsızlıkla beklediği Apple’ın en yeni tabletleri “iPad Air” ve Retina ekranlı “iPad mini”,
4 Aralık’tan itibaren Avea İletişim Merkezleri’nde
 
Türkiye’nin en yenilikçi mobil operatörü Avea, teknolojinin en son trendlerini ve en yeni cihazlarını müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Apple’ın tüm yeni ürünlerini büyük bir ilgiyle takip eden teknoloji meraklıları, iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini’yle 4 Aralık’tan itibaren Avea İletişim Merkezleri’nde buluşabilecekler.
 
Apple’ın “bugüne kadar üretilen en hafif tablet bilgisayarı” olarak tanıttığı iPad Air, ince ve hafif tasarımıyla, çarpıcı 9.7 inç Retina ekran özelliğine sahip. Sadece 453 gram ağırlığında olan hassas tasarımlı iPad Air, 4. nesil iPad’den yüzde 20 daha ince ve yüzde 28 daha hafif.
 
Güçlü ve enerji tasarrufu sağlayan 64-bit yapıya sahip Apple tasarımı A7 çipe sahip olmanın yanı sıra yüzlerce yeniliği kapsayan yeni tasarım iOS 7 içeren iPad Air, 5 MP kamerası ve 10 saatlik pil ömrüyle fark yaratırken, gümüş beyazı ve uzay grisi olarak iki farklı renk alternatifiyle meraklısıyla buluşacak.
 
Yenilenen iPad mini ise, 7.9 inç retina ekranı, 64 bit mimariye sahip A7 çipi, 5 MP kamerası ve 10 saatlik pil ömrüyle, tablette minimalizmden hoşlananların ilk tercihi olacak.
 
Avea’nın 3G çift taşıyıcı teknolojisi Mobil Plus’la, maksimum hızda internet deneyiminin de iPad Air ve Retina ekranlı iPad Mini’ye taşındığı noktasının altını çizen Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül; Avea olarak, müşterilerine en yeni trendleri ve ürünleri sunuyor olmanın kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek şunları söyledi:
                                                                          
“Bu kapsamda, çok yakın bir süre önce tanıtımı yapılan Apple’ın en yeni tabletleri olan iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini’yi müşterilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Abonelerimiz, yenilenen tasarımı ve güçlendirilmiş özellikleriyle Apple’ın yeni tabletlerine Avea İletişim Merkezleri’nden ulaşabilecekler. Ayrıca, müşterilerimize 81 ilde sunduğumuz çift taşıyıcılı internet teknolojisi Mobil Plus ile maksimum hızda internet deneyimini iPad Air ve Retina ekranlı iPad Mini’ye de taşıyoruz. Türkiye’nin her ilinde 3G çift taşıyıcı teknolojisi Mobil Plus’ı canlı şebeke iletişim kulesinde aktif hale getirerek, 43 Mbps ile kullanıcı başına maksimum hıza erişme olanağı sağlıyoruz.”

İLGİLİ HABERLER