Teknoloji

Avea yeni akıllı telefonu inTouch 4 ve akıllı bilekliği Smartband’i duyurdu

avea-intouch-4-1

inTouch serisi akıllı telefonlarıyla operatörler arasındaki cihaz rekabetinde oldukça iddialı olan Avea, 2014 sona ermeden inTouch ailesine bir üye daha eklemeyi başardı. Serinin en yenisi Avea inTouch 4 şirketin Esma Sultan Yalısı’nda düzenlediği bir etkinlikte görücüye çıkardı.

Avea inTouch 4’ün 5 inç’lik HD ekranı şirketin akıllı telefon dünyasındaki eğilimleri çok yakından izlediğini ortaya koyuyor. Avea’nın en yeni akıllı telefonunda dikkat çeken ilk nokta ise hareketle kontrol özelliklerinin ön plana çıkarılması oluyor. Avea inTouch 4 ile cihaza dokunmadan el hareketiyle özçekim yapmak, fotoğraf galerisinde ekrana dokunmadan gezinmek, internet tarayıcısında ekrana dokunmadan dolaşmak mümkün oluyor. Cihaz için altın rengi, siyah ve gri olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunuluyor.

Avea inTouch 4’ün 13 megapiksel arka kamerasıyla çekilen fotoğraflar dijital olarak işlenebiliyor. Bu sayede 18 megapiksel kalitesindeki fotoğraflar elde edilebiliyor. 13 megapiksel arka kameraya 5 megapiksel ön kamera eşlik ediyor. Arka kameranın pek çok özelliği ön kamerada da kullanılabiliyor.

avea-smartband

Peşin satış fiyatı 619 TL olarak belirlenen Avea inTouch 4 ile birlikte şirket ilk giyilebilir ürünü olan Avea Smartband’i de duyurdu. Böylelikle Avea mobil dünyadaki tüm eğilimleri yakından takip ettiğini vurgulamış oluyor. Avea Smartband ile aktivite takibine ek olarak kalori ve uyku takibi de gerçekleştirilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER