Teknoloji

Avea inTouch 3 Large ile inTouch 3 deneyimi büyük ekranda sunuluyor

inTouch serisi akıllı telefonlarıyla uygun fiyatlı seçenek arayan akıllı telefon kullanıcılarına hitap eden Avea, mart ayında tanıttığı inTouch 3’ün hemen ardından bu telefonun büyük ekranlı versiyonu Avea inTouch 3 Large’ın duyurusunu da gerçekleştirdi.

avea-intouch-3-large-250414 (600 x 899)

 

Avea inTouch 3 Large, Türkiye’nin operatör markalı ilk 5 inç, geniş ekranlı akıllı telefonu olma unvanını elinde bulundurmasıyla dikkat çekiyor. Telefonun teknik özelliklerine baktığımızda ekranı dışında Avea inTouch 3 ile hemen hemen aynı olduğunu görüyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Avea inTouch 3 İncelemesi

1.3 GHz çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 4 GB dahili hafıza, 5 megapiksel otomatik odaklı ve flaşlı arka kamera, VGA ön kamera gibi teknik özellikleri Avea inTouch 3 Large’ta da görüyoruz. 5 inç ekran 480 x 854 piksel çözünürlüğe sahipken, büyüyen yüzey alanıyla birlikte pil kapasitesi de 2000 mAh’ye çıkıyor. Android 4.2.2 Jelly Bean ile yüklü olarak gelen inTouch 3 Large da Avea Tema özelleştirilmiş kullanıcı arayüzünü bünyesinde barındırıyor.

Avea, inTouch Large’ı 24 ay taahhütle ayda 1 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. Ayrıca arzu edenler bu telefona 649 TL karşılığında sahip olabilecekler. Kampanya kapsamında Avea inTouch 3 Large’ı satın alanlara Avea Bulutt’tan 12 ay boyunca 4 GB ücretsiz depolama alanı, 3 ay boyunca 50 şarkılı indirme paketide hediye ediliyor. Ayrıca faturasız müşteriler de 12 ay boyunca 1 GB internet bağlantısı hediyesinden yararlanabilecekler.

İlgili >> Avea

İLGİLİ HABERLER