Manşetler

Avea 4 Haziranda 16 GB Samsung Galaxy S III’ün satışına başlıyor

Türkiye’den Samsung Galaxy S III duyuruları gelmeye devam ediyor. Vodafone Türkiye’nin ön talep toplamaya başlamasının ve Teknosa’nın 4 Haziranda Galaxy S III’ü satmaya başlayacağını duyurmasından sonra şimdi de Avea, Samsung Galaxy S III’ü 4 Hazirandan itibaren satmaya başlayacağını duyurdu.

Avea tarafından gönderilen ve aşağıda yer alan basın bülteninde genellikle Samsung Galaxy S III’ün teknik özelliklerine değinilmiş. Peşin satış fiyatı veya sözleşmeli teklifler konusunda detay verilmiyor. Ancak görünüşe göre Avea Galaxy S III’ün 16 GB’lık versiyonunu satacak. Basın bültenini aşağıda bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Samsung Galaxy S III, 4 Haziran’da Avea’da…

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S III, Avea farkıyla 4 Haziran’dan itibaren satışa sunulacak.

Türkiye’nin en çok konuşturan operatörü Avea, dünyanın en büyük cep telefonu üreticisi Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S III satışlarına, çok avantajlı tekliflerle, 4 Haziran Pazartesi günü başlayacağını açıkladı.

Avea, aylardır merakla beklenen, Android dünyasının amiral gemilerinden olan ve performans açısından yeni trendleri belirleyen Galaxy S ailesinin üçüncü nesil modelinin Türkiye’deki satışına 4 Haziran’da başlayacak. Kullanıcısının düşünce ve davranışlarını algılayarak akıllı kavramının ötesine geçen ve tüm zamanların satış rekorunu kırması beklenen Samsung Galaxy S III’ün 16GB’lık versiyonu avantajlı tekliflerle belirlenecek Avea bayilerinde satışa sunulacak.

Samsung GALAXY S III hakkında:

GALAXY S III sizi anlıyor ve üstün özellikleriyle hayatınızı kolaylaştırıyor

GALAXY S III?ün 4.8 inç HD Super AMOLED ekranında şimdiye dek hiç tanık olmadığınız bir görüntü kalitesi ile karşılaşacaksınız. 8MP kamerası ve 1.9MP ön kamerası kullanıcılara çeşitli akıllı kamera özelliklerinin yanı sıra, yüz tanıma ile ilgili seçenekler de sunan GALAXY S III, her anın yakalanmasına olanak veriyor. Cihaz aynı zamanda kullanım kolaylığını üst düzeyde gözeten Android 4.0TM Ice Cream Sandwich işletim sistemine sahip.

İnsanı en iyi anlayan teknolojiyle donatılmış GALAXY S III; kullanıcı alışkanlıklarını yeniden şekillendirecek yenilikçi özellikler sunuyor. Bu özelliklerin arasında internette gezindiğinizi ya da kitap okuduğunuzu anlayarak ışık düzeyini korumaya devam eden Akıllı Bekleme, diğer bir GALAXY S III’e dokunarak 1 GB boyutundaki bir filmi yaklaşık 3 dakikada diğer bir Galaxy S III ile paylaşmaya olanak tanıyan S Beam, sesli komut ile telefonda işlem yapmanızı mümkün kılan S Voice, arkadaşınıza mesaj yazarken, vazgeçip kendisini aramak için telefonu kulağınıza götürdüğünüzde, aramak istediğinizi önceden sezen ve otomatik olarak aramaya geçen Akıllı Arama özellikleri öne çıkıyor.

Ergonomik tasarımı ve Çakıl Mavisi ve Mermer Beyazı renk seçenekleriyle dikkat çeken GALAXY S III, AllShare Cast özelliği ile multimedya içeriklerinizi diğer uyumlu akıllı cihazlarınızla anında paylaşmanıza olanak tanıyor. Daha hızlı bir bağlantı sağlama ve içerik paylaşımı için GALAXY S III Wi-Fi bant genişliğini iki katına çıkaran Wi-Fi Kanal Bağlama (Wi-Fi Channel Bonding) özelliğini sunuyor. GALAXY S III’ün bir diğer yenilikçi özelliği ise ?Pop up Play?; bu özellik, aynı anda başka görevleri yürütürken ekranın bir bölümünde video oynatabilmenizi sağlıyor; böylece yeni e-postaları kontrol ederken veya internette gezinirken videoyu kapatıp yeniden başlatmanıza gerek kalmıyor. 8MP kamerası sıfır gecikmeli deklanşör hızına sahip olan GALAXY S III’ün ?En İyi Fotoğraf? özelliği ise, ardarda çekilmiş sekiz fotoğraf içinden en iyisini sizin için seçiyor. Çoklu Çekim özelliği ile birbirini izleyen 20 fotograf çekerek anı yakalamanız da mümkün.

İLGİLİ HABERLER