Eğlence

Avatar 2 oyuncusu Avengers: Endgame’e meydan okudu

avatar 2

Marvel Studios‘un başkanı Kevin Feige, geçtiğimiz ay San Diego’da gerçekleştirilen Comic-Con’da Avengers: Endgame‘in tüm zamanların gişe hasılatı en yüksek filmi unvanının sahibi olduğunu duyurmuştu. Nisan ayında vizyona giren Endgame, bu unvanı 2009’un sonunda vizyona giren Avatar’ın elinden almıştı. Ancak Avatar cephesi, Avatar 2 ile birlikte tahtı geri alma konusunda iddialı görünüyor.

Marvel, Endgame’in Avatar’ın rekorunu kırabilmesi için filmi ekstra bazı sahnelerle yeniden vizyona sokmak gibi hamleler yapmıştı. Bu hamlelerin karşılığını alan şirket, filmin dijital ortamlarda dağıtımına da başladı.

Endgame, 30 Temmuz itibarıyla 2.79 milyar dolarlık kazancıyla gişe hasılatı 2.78 milyar dolar olan Avatar’ın, kıl payı da olsa, önünde. Endgame’in bu rekoru bir süre daha koruması kesin gibi görünüyor.

Avatar ve Endgame’in yönetmenleri birbirlerinin filmlerini övse de, rekabetin tamamen dostane bir ortamda geçtiğini söylemek pek mümkün değil. Avatar 2’de ve serinin diğer filmlerinde izleyicilerin karşısına çıkacak olan oyuncu Cliff Curtis, Avatar ve Endgame rekabetine dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Son filmi Hobbs & Shaw’un tanıtım etkinlikleri kapsamında gazetecilere konuşan Curtis, Avatar ve Endgame rekabetiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Biliyorsunuz, James Cameron ve Jim Landau, çok klas adamlar. Marvel’ın başarısını kutladılar. Ancak Avatar ailesinden biri olarak Marvel’ın bu noktaya 20 filmin sonunda geldiğini düşünüyorum. Avatar 2 ile birlikte neler yapabileceğimizi görmek için sabırsızlanıyorum.”

Avatar 2 ne zaman vizyona girecek?

Hâlâ yapım aşamasında olan Avatar 2, 2021’in aralık ayında vizyona girecek. Serinin üçüncü ve dördüncü filmleri için de çalışmalar şimdiden başlamış durumda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER