Eğlence

Atiye’nin 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu

atiye netflix 2. sezon

Netflix’in Hakan: Muhafız’ın ardından izleyicilerin karşısına çıkardığı ikinci Türk orijinal dizisi Atiye’nin yeni bölümlerinin kesin yayın tarihi belli oldu. Atiye, 10 Eylül’de 2. Sezon bölümleriyle Netflix aboneleriyle buluşacak.

Atiye’nin ilk sezon bölümleri 2019’un aralık ayında yayınlanmıştı. Dizi, yıl sonunda yayınlanmasına rağmen, Netflix’in 2019’daki en popüler orijinal yapımları arasına girmeyi başarmıştı.

Atiye’nin ikinci sezon bölümleri de ilk sezon bölümleriyle birlikte çekilmişti. İlk etapta iki sezon olarak planlanan dizinin üçüncü sezonu için onay da geçtiğimiz mart ayında verilmişti. Bu esnada ikinci sezonun eylül ayında yayınlanacağı da duyurulmuştu. Çekimleri kısa süre önce başlayan üçüncü sezon ile birlikte Atiye’nin macerası da sona erecek.

Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuna yeni sezonda Senan Kara da katılacak.

Netflix’in açıklamasında ikinci sezon için sadece şu ipucu yer alıyor: Farklı bir dünyayla karşı karşıya olan Atiye, kaderinde yazılı olanları gerçekleştirmek için zamanla yarışırken Serdar’ın arkasındaki gizemli örgüt, geleceği tehdit eder.”

Atiye 2. Sezon yayın tarihi duyuru videosunda yeni sezondan görüntüler yer almıyor. Ancak Netflix’in 10 Eylül öncesinde yeni sezondan görüntüler paylaşması ve heyecanı artırması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER