Teknoloji

ASUS’un Twitter’dan geçtiği mesaja göre Eee Pad Slider’ın çıkışı yakın

ASUS bu yılın başındaki CES 2011‘de Eee Pad Transformer ve Eee Pad Slider tabletlerini tanıtmıştı. Eee Pad Transformer ile nihayet tanıştık, ancak Eee Pad Slider’ı görmek henüz kısmet olmadı. Aylar geçmesine rağmen Slider resmi gösterimini yapmış değil. Ancak ASUS’un Twitter üzerinden paylaştığı mesaja göre bekleyiş çok yakında bitebilir.

ASUS Eee Pad Slider’ın özelliklerini unutanlar için hatırlatacak olursak, 1280 x 800 çözünürlükü 10.1 inç ekrana sahip olan Slider’da 1 GHz NVIDIA Tegra 2 işlemci yer alıyor. Android Honeycomb işletim sistemiyle çalışan bu tabletle ilgili detayların gelecek hafta salı günü başlayacak Computex 2011’de ortaya çıkmasını bekliyoruz, buna piyasaya çıkış zamanı ve fiyat da dahil.

ASUS atmış olduğu tweet’te Slider’ı bekleyen hayranlarına hitaben “Eee Pad Slider’ı bekleyenler, sizin için iyi haberlerimiz var: piyasaya çok yakında çıkıyor.” şeklinde bir açıklama yaptı. Bakalım, bu “çok yakında” ne kadar yakın olacak. Belki ASUS’un 30 Mayıs Pazartesi günü düzenleyeceği konferansta Slider ile ilgili bazı açıklamalar yapılır.

İlgili – Android Community

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER