Manşetler

ASUS’un klavye aksesuarlı tableti Eee Pad Transformer Tayvan’da piyasaya çıktı, sırada İngiltere var

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS, Android 3.0 Honeycomb ile çalışan ilk tableti ASUS Eee Pad Transformer‘ı anavatanı Tayvan’da piyasaya sundu. 10.1 inç’lik bu tablet birlikte satıldığı bataryalı klavye dokuyla birlikte kullanıldığında 16 saate kadar çalışma süresi sunuyor. NVIDIA’nın Tegra 2 işlemcisine sahip olan bu tablette 1280 x 800 çözünürlüklü IPS dokunmatik ekran, bir çift kamera ve opsiyonel 3G bağlantı desteği yer alıyor.

ASUS Eee Pad Transformer’ın arkasında 5 megapiksel, önünde ise 1.3 megapiksel kamera yer alıyor. 16 GB veya 32 GB’lık depolama seçenekleriyle sunulan bu tablette WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR kablosuz bağlantı destekleri, ivmeölçer, GPS, dijital pusula gibi sensörler yer alıyor. Tabletin bataryası tek başına 9.5 saate kadar giderken, ASUS’un tabletle birlikte sunduğu klavye aksesuarı da ek 6.5 saatlik çalışma ömrü sunuyor. Üstelik bu klavye aksesuarında touchpad, 3.5 mm’lik kulaklık çıkışı, iki USB portu ve SD kart okuyucusu da yer alıyor.

ASUS Eee Pad Transformer önümüzdeki hafta da İngiltere’de piyasaya çıkacak. ASUS Türkiye, yurtdışındaki piyasaya çıkıştan sonra geçecek 1-2 aylık süre içinde gerekli Türkçeleştirme çalışmalarını yapıp önümüzdeki yaz aylarında bu tableti ülkemizde sunma planları yapıyor.

ASUS Eee Pad Transformer ile tanışmak isteyenler Big Bang Theory’den esinlenen bu videoya da göz atabilirler.

İlgili – ASUS (Facebook)

İLGİLİ HABERLER