ASUS’un daha önce fotoğrafları internete sızan, Samsung’un Omnia’sına benzeyen, hatta Omnia-katili olarak anılan telefonu Galaxy 7 Mobile-Review sitesi tarafından incelenmiş.
Herşeyden önce daha önce planlanan 800 MHz’lik işlemci yerine daha düşük performanslı 528 MHz Qualcom MS7200A işlemcisine yer verilmiş. Telefonda Samsung Omnia’daki TouchFlo3D’ye benzer Glide adlı bir arayüz bulunuyor. Oldukça sağlam bir kasaya sahip olan telefonun bir kısmı da deriyle kaplanmış. Bu da telefona oldukça şık bir hava katıyor.
Telefonun diğer özellikleri herhangi bir akıllı telefondan bekleyeceğiniz türden: 5 megapiksellik kamera, 3.5 inçlik (800×480) ekran, 512 MB hafıza, 4 GB depolama alanı ve micro SD genişleme yuvası… Telefonun 2009 yılında satışa sunulması bekleniyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Samsung Galaxy XCover Scan sızıntısı, telefonda RFID okuyucuya işaret ediyor
250 MW’lık güneş santrali, panellerin altında ceylanlara yaşam alanı sunuyor
Galaxy F70 5G, 18 Ekim’de geliyor, OIS kamera ve AMOLED ekran sunacak
AWS, Avrupa bulutunu 24 Ekim’de küresel ağından ayırarak sınayacak
ESET, Türkiye’de soğutma kontrolüyle ilişkili 136 kayıt bildirdi
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir. Satış ortaklığı açıklaması





