Teknoloji

Asus’un CES 2014 videosu hem Windows hem de Android ile çalışan tableti işaret ediyor

Asus’un gelecek ay ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenecek CES 2014 kapsamında tanıtacağı cihaza dair ipucunu veren kısa videoda ülkenin doğu yakasından bir simge olan Özgürlük Heykeli kullanılmış.

asus-tablet-tanitim-241213

Tayvanlı şirketin tanıtacağı dönüştürülebilir tablet cihazı hem Android hem de Windows işletim sistemleriyle çalışıyor. Aslında Asus bir süredir bu tarz masaüstü ve dizüstü ürünleri pazara sunuyor.

CES 2014’e iki hafta kala yayınlanan videoda Özgürlük Heykeli zafer işareti yaparken görünüyor. Daha sonra bir tablet çıkarıp bunu havaya kaldıran heykel Asus’un gelecek ay Las Vegas’ta tanıtacağı ürünü işaret ediyor.

Tabletin renginin mavi ve yeşil arasında değişmesi dikkat çekici. Android’in ana renginin yeşil, Windows’un da ana renginin mavi olduğunu düşünecek olursak, verilen mesajın bu iki işletim sistemiyle çalışan bir tablet olduğunu anlayabiliriz.

Tabii ki, kesin bilgiler için 6 Ocak tarihini beklememiz gerekiyor. Asus, o tarihte gerçekleştireceği toplantıyla birlikte yeni ürününü duyuracak. Söz konusu toplantı internet üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.

İlgili >> Engadget

İLGİLİ HABERLER