Teknoloji

ASUS’un beklenen cihazı PadFone’a ait olduğu iddia edilen yeni taslak fotoğrafı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS’un “pad” ve telefon karışımı bir cihaz tanıtacağı ve bunun PadFone adını taşıyacağı bekleniyor. Söz konusu melez cihazın taslak fotoğrafları önceki gün Notebook Italia tarafından yayınlanmıştı. Hemen ardından söz konusu cihazın yeni taslak fotoğrafları ortaya çıktı.

Yine Notebook Italia’nın geçtiği yeni taslak fotoğraflar gelişigüzel kırpılmış olsa da, fotoğrafta yer alan cihaz daha önce sızan fotoğrafta yer alan cihazla hemen hemen aynı boyutlara sahip. Ayrıca Android’e özel tuşlar da fotoğrafta dikkati çekiyor. Telefonun sağ yanında yer alan şerit ise dok ünite portundan çok telefonun ses kademe tuşlarına benziyor.

Notebook Italia’nın yayınladığı fotoğrafların taslak olduğunun altını çizelim. Yani, bu fotoğraflarda yer alan cihaz site editörlerinin düşüncelerini yansıtıyor. ASUS bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. Günün ilerleyen saatlerinde gerçekleşmesini beklediğimiz bu toplantıda ASUS’un yeni cihazının da tanıtılması bekleniyor. Teknoblog’dan ayrılmayın, gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili – Notebook Italia

İLGİLİ HABERLER