Manşetler

ASUS’un 2011 model tablet bilgisayarlarıyla ilgili piyasaya çıkış bilgileri netleşiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS 2011 tablet serisine mensup ürünlerin ne zaman piyasaya çıkacağına dair ayrıntıları açıkladı. Bu haftaki CeBIT 2011’de görücüye çıkması beklenen bu tabletler içinde en çok ilgi çeken ürün, HTC Flyer’ın en büyük rakibi olarak gösterilen ASUS Eee Pad MeMO. Android işletim sistemiyle çalışan bu tablet 2011’in üçüncü çeyreğinde piyasaya çıkacak.

Öte yandan, geçtiğimiz ocak ayında CES 2011’de duyurulan Eee Pad Transformer ve Eee Pad Slider tabletleri nisan ayında Büyük Britanya’da piyasaya çıkmış olacak. Her ne kadar, bu tabletler CeBIT 2011’de Eee Pad MeMO gibi Android 2.2 Froyo ile çalışıyor olsa da, piyasaya çıktıklarında MeMO gibi Android 3.0 Honeycomb ile yüklü bir şekilde gelmeleri bekleniyor.

Son olarak, ASUS’un Windows 7 tabanlı tableti Eee Slate EP121’den bahsedelim. EP121 önümüzdeki nisan ayında Büyük Britanya’da PC World ve Currys gibi “seçkin mağazalarda” satışa sunulacak. Bu tabletlerle ilgili açıklanmış resmi fiyat bilgileri olmasa da, ASUS Almanya Eee Pad MeMO’nun 499 avro fiyat etiketiyle satılacağını söyledi.

İlgili – ASUS

İLGİLİ HABERLER