Teknoloji

ASUS’tan tablet, dizüstü ve masaüstü deneyimi bir arada: Transformer Book Trio

ASUS’un Computex 2013’te tanıttığı ürünler arasında Transformer Book Trio da yer alıyor. ASUS’un dizüstü bilgisayar, tablet ve masaüstünü bir çatı altında buluşturan cihazında 11.6 inç ekran yer alıyor. Transformer Book Trio kullanıcıların Windows 8 ile Android Jelly Bean arasında hızlı şekilde geçiş yapmasına uygun olacak şekilde tasarlandı.

asus-transformer-book-trio-030613

İşte masaüstü bilgisayar gibi kullanılabilen bu ürün oyun oynamak isteyenler için de basit bir tablet işlevini sağlayacak. 1920 x 1080 Full HD çözünürlüklü ekrana sahip bu tablet PC Station yerleştirme istasyonu sayesinde bir masaüstü bilgisayara dönüşebiliyor. Ayrıca bu yerleştirme istasyonu cihazı da şarj edebiliyor.

Her ne kadar iki farklı işletim sistemi bulunsa da ASUS, kullanıcıların her iki mod arasında geçiş yaparken bıraktıkları yerden çalışmaya devam edebileceklerini ve modlar arasındaki verilerini eşleyebileceklerini kaydetti. Transformer Book Trio’da bir çift Intel işlemci yer alıyor. PC Station içinde Core i7 Haswell CPU bulunurken tablet parçası içinde de 2 GHz’lik Atom yonga yer alıyor. ASUS, Transformer Book Trio’nun 15 saate kadar batarya ömrü sunduğunu, aynı zamanda cihazın tablet kısmında 64 GB kapasiteli SSD ve PC Station bölümündeyse 750 GB sabit disk bulunduğunu kaydetti.

İlgili >> The Verge, Engadget

[Görsel – Engadget]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER