Teknoloji

ASUS’tan stil sahibi U/UX serisi ultra ince dizüstü bilgisayarlar

asus-u-ux-series-cebit-rm-engTaşınabilir bilgisayar serisine biraz çekici hava katmak amacıyla çıkartılan Lamborghini adlı model ASUS için yeterli olmamış gibi görünüyor. Şirketin en son duyurduğu dizüstü modelleri arasında yer alan U ve UX serileri özellikle incelikleriyle dikkat çekiyor.

Her iki model de aydınlatmalı “chiclet” klavyeye ve otomatik ayarlamalı arkadan aydınlatmalı LED ekrana sahip. U serisinde 15.6 inç’lik parlak LCD de bulunuyor. Bunun yanında Intel Core 2 Duo işlemci, NVIDIA GeForce G105M ekran kartı, 500 GB’a kadar sabit disk, SBS çevresel ses destekli Altec Lansing hoparlörler de U serisinde sunulanlar arasında. UX serisi ile ilgili yeterli bilgi olmasa da optik sürücü yuvalı bir model olduğunu biliyoruz. Basın bülteni çevirisini yazının devamında bulabilirsiniz.

Basın Bülteni – Google çevirisi

Işık ve Işık – New U ve UX Serisi Tanıtımı Notebook
Notebook bu iki Çağdaş Stil ve zahmetsiz Bilgisayar-the-Go sağlayın Bir Intricately hazırlanmış Serisi

ASUS, yeni endüstriyel tasarım konusunda bir lider, bugün yeni U ve UX serisi, dizüstü bilgisayarların yeni bir dizi çağdaş tasarım ve kolay zerafet kutlamak sundu. Her biri bir başyapıt kadar gayet arzu, U ve UX Serisi sokaklara, kullanıcıların ‘duyu için zevk getiren modern bilgi alır ve bunları iş veya stilde oynamak sağlar.

Immaculate Tasarım için Kişi seçici
ASUS U ve UX Serisi modern olan bu yüksek moda nefis tadı gelir ve en son trendler için de tasarım yaşanan karışıklıklar bir göz olan hiçbir uzlaşma kabul kişi için tasarlanmıştır. Hatırlatan Paris sokaklarında bir akşam hızlı yaklaşırken ile ASUS U ve UX Serisi ‘yeni’ kadar zekice, sadece karanlıkta türüne yeteneği olan kullanıcılara sunmayı değil chiclet ‘klavye ışıkları ışıklı kabul, ancak ince henüz parlaklık güven Ayrıca, yıldız kullanıcı yukarıdaki gökyüzü studded hatırlatıyor. Işık sensörü teknolojisi AI akıllıca ve daha sonra otomatik olarak ters ışık koşulları bile rahat bir bilgisayar deneyimi sağlamak için parlaklık veya LED arkadan aydınlatmalı ekran loşluk ayarlar çevre çevre aydınlatma koşullarını algılar. Bu özellikler yazımızı contoured şasi adorning, bulabilirsiniz zarif ve sofistike parlak LCD kapağı olarak shrouded ve kare bir kelebek kısıtlamak ve eğriliği esinlenerek tarafından desteklenmektedir.

UX Serisi – incelikle Slim Added hafiflik için
Bu UX Serisi ‘çarpıcı ince profil Avant GARDE dizüstü tasarım bir impressively minimalist yaklaşımı ekler. Süre mat bir kontrast ve yorumlamak tamamlandıktan iki gelişmişliği ve cesaret bir anlamda sağlayan bir yuvası-optik disk sürücüsüne Şık profili korumak için, UX serisi yardımcı olur.

U Serisi – Delight Stil ve özünde
Daha ayrıntılı bilgi için ‘ışıklı chiclet’ klavye, U Serisi tamamlamak için spor bir eşit ışıklı ve süre duyulara delighting aşamal kullanıcılar ‘parmak uçlarıyla yerini belirlemekte ışıkları tükenen bir iz gönderir Touchpad etkileşimli. Bu geniş çokluişlem ve verimlilik için kas sağlayan Intel ® Core ? 2 Duo işlemci Powered by, U Serisi kadar 500GB için bir sabit disk sürücüsü olan, belgeler ve multimedya için yeterli depolama fazla veren donatılmıştır. Süre çok az güç kullanarak bir enerji verimli 15,6 inç arkadan aydınlatmalı ekran bir adanmış NVIDIA ® GeForce ® G 105m ile 512MB bellek ile desteklenmektedir LED sunumları ve eğlence için çarpıcı görsel performansı ile kullanıcılara sunmaktadır. Altec Lansing hoparlörler ile birlikte-SRS gerçek sahip olduğu yüksek tanımlı ses ve ince yapılı U Serisi sağlar surround ses gerçekten bir fırsat veya şehirde bir gece için tüm yönlü bir sanatçı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER